Euroloan


  • Express-luotto: 100-500 €
  • Euroloan-laina: 500-10000 €
  • Markkinoiden pienin vähimmäiskorko
  • Osa laajempaa Euroloan-konsernia

Euroloan: lainaa 100-10000 € pienellä korolla


Euroloan.fi on Euroloan Consumer Finance Oyj:n luottopalvelu. Yritys on osa laajempaa Euroloan Group -konsernia.

Euroloan tarjoaa kuluttajille lainaa jopa 10000 euroon asti. Asiakkailla on valittavinaan 100-500 euron Express-pikaluotto tai suurempi Euroloan-laina. Pienemmille, 100-500 euron lainoille saa pienemmän, muutaman kuukauden takaisinmaksuajan mutta yli 500 euron lainoille saa jopa 36 kuukautta takaisinmaksuaikaa.

Euroloan tarjoaa erittäin kilpailukykyisiä lainoja, sillä sen lainatuotteiden todellinen vuosikorko on aina 4,9 % – 50,5 %. Vertailun vuoksi, esim. Vivuksen KSL:n mukainen vuosikorko on yli 400 %.

SIIRRY SIVUSTOLLE

 

EUROLOAN KOKEMUKSIA


”Ihan asiallinen mesta. Myöhässä maksoin mutta ei siitä mitään ihmeempiä kuluja tullut, saman verran kuin Elisan puhelinlaskusta. Elisa tosi laittoi heti perintään (hirveet kulut), Euroloan ei laittanut mihinkään?”

Lähde: Suomi24

”Palvelu näyttää hyvältä ja kotimainenkin”

Lähde: Vauva.fi

”Sain tunnukset palveluun, josta pystyin siirtämään rahat tililleni itse seuraavana päivänä, eli varsin nopeaa toimintaa!!! Tähän asti siis todella hyvä kokemukset.”

Lähde: rahalainaa.vuodatus.net

 

Näin haet Euroloan-lainaa


Euroloan-lainan hakeminen on helppoa. Voit hakea luottoa niin puhelimella, pädillä kuin tietokoneellakin! Jos haet yli 500 euron lainaa, saat käyttöösi luottotilin, jolta voit tehdä nostoja milloin haluat, sen verran kuin haluat. Voit esimerkiksi nostaa vain 100 euroa 4000 euron luottotililtä, ja saat maksettavaksesi kuluja vain nostamastasi 100 eurosta.

Jos olet jo asiakas, voit kirjautua tilillesi kätevästi Kirjaudu-linkin kautta syöttämällä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Voit kirjautua palveluun myös verkkopankkitunnuksillasi, jos olet unohtanut kirjautumistietosi.

Jos et ole hakenut ennen lainaa Euroloan-palvelun kautta, ei hätää! Euroloan-lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa:

  1. Valitse lainasumma 100-10000 €
  2. Syötä yhteystietosi ja sosiaaliturvatunnuksesi
  3. Syötä arvio tuloistasi ja menoistasi
  4. Lähetä hakemus

SIIRRY SIVUSTOLLE

Euroloan-lainan hakeminen on kätevää: valitse summa, täydä henkilötietosi ja hae lainaa!

Euroloan-lainan hakeminen on kätevää: valitse summa, täydä henkilötietosi ja hae lainaa!

 

Onko Euroloan-lainaa helppo saada?


Henkilökohtaisen Euroloan-luottotilin voi avata jokainen vähintään 20 vuoden ikäinen Suomen kansalainen, joka asuu vakituisesti Suomessa, jolla on henk. koht. verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne (lue lisää mobiilivarmenteesta täältä) ja jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

On myös suositeltavaa, että hakijalla on tasaiset, kohtuulliset tulot, jotta luottotappion riski ei kasva liian suureksi.

 

Mikä on Euroloan-lainatuotteiden todellinen vuosikorko?


Express-pikaluoton todellinen vuosikorko on 50,5 %. Esimerkiksi 500 euron, 4 takaisinmaksuerän pikaluotolle tämä tarkoittaa 111 euron kuluja.

Suuremman luottotilin todellinen vuosikorko on erinäisistä tekijöistä riippuen 4,9 % – 50,5 %. Todellinen vuosikorko riippuu seuraavista tekijöistä:

Tyypillisen 1500 euron luoton todellinen vuosikorko on 14,9 %. Lainalle tulee kokonaisuudessaan kustannuksia 115 euroa. Huomaathan, että kyseessä on esimerkkilaina. Todelliset kulut vaihtelevat hakijakohtaisesti.

SIIRRY SIVUSTOLLE

 

Myöntääkö Euroloan lainaa, jos minulla ei ole luottotietoja?


Ei. Valitettavasti Euroloan-lainaa ei voi hakea, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Huomaathan, että maksuhäiriömerkintä voi kestää jopa 3-4 vuotta. Merkintä poistuu sitä nopeammin, mitä nopeammin maksat velkasi takaisin.

Hyvin harva luotonantaja myöntää nykypäivinä lainaa luottotiedottomille. Tämän takia on erityisen tärkeää maksaa aina laskut ja luotot takaisin maksusuunnitelman mukaisesti. Luottotietojen menettäminen hankaloittaa erilaisten sopimisten solmimista huomattavasti.

Voit lukea lisää luottotiedoista, niiden menettämisestä ja palautumista Asiakastiedon sivuilta.

 

Euroloan asiakaspalvelu


Euroloan Consumer Finance Oyj

PL 211
Energiakuja 3
00181 Helsinki
Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@euroloan.fi
Puh. 010 2171 011 (ma–su 24 h/vrk)
Operaattorin hinta: 0,08 €/puhelu + 0,17€/min