Ferratum


  • Koroton ensilaina 50-300 €
  • Joustava 2000 € luottotili
  • Yksi Suomen suosituimmista luotonantajista
  • Luottopäätös keskimäärin 5 minuutissa

FERRATUM – JO MILJOONA ASIAKASTA


Ferratum on myöntänyt vuosien varrella jo yli miljoona lainaa. Ferratum on osa globaalia, Helsingissä perustetua Ferratum Group -konsernia, joka toimii tällä hetkellä 23 maassa. Kyseessä onkin yksi Suomen perinteikkäimmistä luotonantajista, ja Ferratum Group on myös listautunut pörssiin.

SIIRRY (ferratum.fi)

 

FERRATUM KOKEMUKSIA


”Ferratum on asiallinen. Itse olen joutunut maksuvaikeuksiin vippieni kanssa ja Ferratum on ainoa firma joka ei pelottele vaan antaa mahdollisuuden selvitä.”

Lähde: Suomi24

”Ite oon ottanu Ferratumilta lainaa 800€ ja maksanu sitä pois 150€ kuussa ja kyllä se laina on lyhentyny ainaki mulla niinku pitänykki.”

Lähde: Vauva.fi

”Hyvä ja luotettava vippifirma. Kuuluu Suomen pienlainayhdistykseen. Hyvät lainaajat ja ehdot, juostavia jos maksuvaikeuksia. Yksi parhaimmista.

Lähde: Suomi24

 

FERRATUM KULUTON ON 50-300 € PIKAVIPPI


Ferratum Kuluton on täysin kuluton pikavippi, jolle saa 30 vuorokautta takaisinmaksuaikaa. Lainan hakeminen on helppoa, sillä hakemuksen voi täyttää puhelimella, pädillä tai tietokoneella! Hakemus käsitellään jopa viidessä minuutissa. Ferratum Kuluton -lainan todellinen vuosikorko on 0 %, kun laina maksetaan takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti 30 vuorokaudessa takaisin.

Laina on yksi suosituimmista kuluttomista pikavipeistä. Huomaathan, että Kuluton-lainaa voi hakea vain uutena asiakkaana. Vanhat asiakkaat voivat hakea Joustava-tililuottoa.

Ferratum Kuluton -lainan ikäraja on 20 vuotta.

SIIRRY SIVUSTOLLE

 

FERRATUM JOUSTAVA ON 2000 € LUOTTOTILI


Ferratum Joustava on 2000 euron luottotili asiakkaille, jotka ovat jo käyttäneet Ferratum Kuluton -tarjouksen. Ferratum Joustava toimii kuin luottokortti netissä, sillä sen kautta voi hakea kätevästi lainaa suoraan omalle tilille napin painalluksella. Huomaathan kuitenkin, että Joustava-luottotili ei ole kuluton kuten Kuluton-laina, vaan sen todellinen KSL:n mukainen vuosikorko on 216,20 %. Lainan nostopalkkio on 7,5 % ja nimelliskorko 103,42 %.

Joustava-lainan takaisinmaksu tapahtuu joustavissa kuukausierissä. Voit lyhentää lainaa sinulle sopivissa maksuerissä. Mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä vähemmän maksat lainasta korkoja ja kuluja.

Joustava-lainan ikäraja on 20 vuotta.

 

MITEN FERRATUM-LAINAA HAETAAN?


Lainaa on todella kätevää hakea. Et tarvitse lainahakemuksen täyttämistä varten kuin nettiyhteyden ja verkkopankkitunnukset. Lainahakemuksen täyttäminen kestää vain hetken, ja lainapäätöksen saa parhaimmillaan jopa välittömästi!

Ferratum-lainan hakeminen mobiililaitteilla on helppoa, ja voit halutessasi myös asentaa laitteeseesi Ferratumin Android– tai iOS-sovelluksen.

 

FERRATUM ASIAKASPALVELU


Ferratumin asiakaspalvelu palvelee 24 tuntia vuorokaudessa!

Puhelin: 0800 166 308 (maksuton)
Fax: 020 74 11 612
Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi

SIIRRY SIVUSTOLLE