1000 euron kulutusluottojen vertailu


Kulutusluotto on tyypillisesti noin 800-1500 euron laina, joka käytetään esimerkiksi asunnon erilaisiin remontteihin. Yleisiä remontteja ovat esimerkiksi kylpyhuoneen uudistus tai uuden terassin rakentaminen. Tällaiset operaatiot tuppaavat maksamaan töiden edetessä enemmän kuin budjetti antaa myöden, ja moni suomalainen hakee netin kätevistä lainapalveluista kulutusluottoa pullistaakseen hetkellisesti lompakkoaan. Tällaiset pikaluotot ovat nykyään erittäin suosittuja (Yle.fi 31.3.2016: Kulutusluottoja yli 14 miljardia). Netin kulutusluotot toimivat oikein käytettynä erinomaisesti esimerkiksi eräänlaisena palkkaennakkona. Monet luotonantajat tarjoavat ensimmäisen noston täysin kuluttomasti jopa 60 vuorokauden maksuajalla.

Monet luotonantajat tarjoavat uusille asiakkaille täysin kuluttomia tarjousluottoja. Ne ovat erinomainen tapa rahoittaa arjen erilaisia menoeriä, sillä niille saa kirjaimellisesti täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa jopa kaksi kuukautta.

 

Halvimmat kulutusluotot: 1000 €


Alle on kerätty kolme edullisinta kulutusluottoa. Käytä uuden asiakkaan tarjous ja hae täysin korotonta ja kulutonta kulutusluottoa!

SUOMILIMIITTI

 • Kuluton ensinosto: 100-1000 €
 • 60vrk maksuaikaa

SIIRRY SIVUSTOLLE

 

LIMIITTI

 • Kuluton ensinosto: 100-500 €
 • 45vrk maksuaikaa

SIIRRY SIVUSTOLLE

 

EUROLIMIITTI

 • Kuluton ensinosto: 100-500 €
 • 30vrk maksuaikaa

SIIRRY SIVUSTOLLE

 

Miksi luotonantajat tarjoavat kuluttomia kulutusluottoja?


Monet ovat törmänneet täysin kuluttomiin lainoihin ja ihmetelleet, mikä järki tässä toiminnassa oikein on. Kyseessä on yksinkertaisesti aggressiivinen mainoskampanja. Luotonantajat uskovat, että moni asiakas jättää luoton maksamatta kuluttoman kertalyhennyksen muodossa ja siirtyy korollisen, pidemmän maksuajan piiriin. Lisäksi ne, ketkä maksavat kuluttoman luoton ajoissa takaisin, saattavat hakea samalta luotonantajalta uudelleen lainaa, milloin luotonantaja tekee voittoa.

Kannattaakin olla tarkkana ja seurata luottomarkkinoiden tarjouksia. Saatat hyvällä tuurilla saada käytettyä jopa useamman kuluttoman tarjouksen.

 

Onko kuluton luotto oikeasti kuluton?


On. Jutun juju on lyhyessä takaisinmaksuajassa. Voit kuvitella, kuinka hankalaa esimerkiksi 1000 euron laina on maksaa 45 päivässä kerralla takaisin, jos rahan tarve on alun perinkin ollut niin kova, että on pitänyt hakea suurta lainaa.

Ole siis tarkkana ja pidä huolta, että saat lainan maksettua ajoissa, jos haluat hyödyntää kuluttoman tarjouksen.

 

En saanut maksettua kulutonta lainaa ajoissa, mitä nyt?


Ei hätää, luottosi siirtyy todennäköisesti vain korollisen kulutusluoton piiriin. Kulutusluottojen kuukausikorko on yleensä n. 3-7 prosenttia. Kannattaakin lyhentää luottoa tiuhaan tahtiin, sillä mitä pidempään pidät luottorajaasi auki, sitä enemmän joudut maksamaan siitä korkoa.

 

Mikä kulutusluottojen ikäraja on?


Kulutusluottojen ikäraja vaihtelee firmoittain. Jotkut yritykset tarjoavat lainaa jopa 18-vuotiaille, mutta yleisin kulutusluoton ikäraja on 21 vuotta. Tarkista ikäraja luotonantajan lainaehdoista.

2 vastausta artikkeliin “1000 euron kulutusluottojen vertailu”

 1. Marko sanoo:

  Suomilimiitistä hyviä kokemuksia täällä.

 2. iina sanoo:

  suomilimiitti on hyvä,muistaa vaan maksaa ajoissa takaisin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *