Suosituimmat luotonantajat

Luotonantaja Min. laina Max. laina Tod. kk-korko* Ikäraja

Sivustolle >
100 50 000 1,3 % 23
100 5000 4,4 % 18
10 3000 0,0 %* 20
10 400 0,0 %* 20
50 300 0,0 %* 20
100 3000 7,4 % 18

* Todellinen kuukausikorko on laskettu sivustojen ilmoittamista todellisista vuosikoroista. Kulutonta ensilainaa tarjoavat luotonantajat merkitty nollalla prosentilla.

Kulutusluotto 2000 €: kulutusluotto heti tilile


Kulutusluotto 2000 € – valitse allaolevasta taulukosta sopivin kulutusluotto ja hae lainaa heti tilille.

TODELLISET VUOSIKOROT – KULUTUSLUOTTO 2000

Sivusto Maksuaika Korko
Eurolimiitti.fi » 1 kk 0 %
Kuluton ensilaina *
Suomilimiitti.fi » 1 kk 0 %
Kuluton ensilaina *
Komplettbank.fi » Kuukausilyhennys 14,9 %
Edullinen
Ostosraha.fi » 1-6 v 29,74 %
Edullinen
Euroloan.fi » 1 v 4,9-50,0 %
Kohtuullinen
Credigo.fi » 1-5 v 46,69 %
Kohtuullinen
Creditstar.fi » 4 kk 70,61 %
Kohtuullinen
Saldo.com » Kuukausilyhennys 49,77-131,66 %
Kallis
Limiitti.fi » Kuukausilyhennys 49,77-131,66 %
Kallis
Everyday.fi » Kuukausilyhennys 89,66 %
Kallis
Luottoraha.fi » Kuukausilyhennys 109,28 %
Kallis
Lainasto.fi » Kuukausilyhennys 112,81 %
Kallis
NordCredit.fi » Kuukausilyhennys 135,62 %
Kallis
Ferratum.fi » Kuukausilyhennys 219,29 %
Kallis
Fleksiluotto.fi » Kuukausilyhennys 235,10 %
Kallis
Ekstraluotto.fi » Kuukausilyhennys 210,78-706,42%
Kallis
Vivus.fi » 1 kk 730,57 %
Erittäin kallis

 

Kulutusluotto 2000 on yleensä luottotilimallinen laina

Kulutusluottoa on tarjolla karkeasti kahdenlaista sorttia: kertalainaa ja luottotililainaa.

Kertalainalla tarkoitetaan kulutusluottoa, jolle sovitaan lainan maksuhetkellä maksuaikataulu ja jonka saa yhtenä könttäsummana tilille kerralla.

Luottotililainalla tarkoitetaan kulutusluottoa, jolle ei sovita tiukkaa maksuaikataulua – lainaa lyhennetään sovituissa kuukausierissä kuten luottokorttilaskua.

Kertalaina on yleensä edullisempi kuin luottotili. Luottotilimallisia kulutusluottoja on kenties helpompi lyhentää, sillä niiden kuukausierät ovat perinteisesti pienempiä kuin kertalainojen – luottotileissä kuukausierä on yleensä max. 200 €, tai jopa vähemmän. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että kulutusluotto kerryttää korkoa pidempään kuin kertalainassa, ja maksat pitkällä juoksulla jopa huomattavasti enemmän korkoja ja kuluja.

Kertalainaa myöntävät ne luotonantajat, joiden lainatuote on merkitty taulukkoon tarkalla maksuajalla (esim. 1 v, 4 kk). Luottotilejä ovat ne lainat, joiden lyhennys tapahtuu Kuukausilyhennys-mallilla.

Kulutusluottoa saa heti tilille myös 2000 euron summissa

Kulutusluoton tarve on yleensä akuutti, eikä asiakkaalla ole aina aikaa odotella tuntikausia tai jopa päiviä, että rahat maksetaan tilille. Sen takia netin kulutusluotot ovat kasvattaneet suosiotaan huimasti: niiden kautta rahaa saa tilille hyvin nopeasti, joskus jopa minuuteissa.

NÄIN HAET KULUTUSLUOTTOA

Kulutusluottoa on helppo hakea. Hakemukset voidaan jaotella luotonantajasta riippumatta karkeasti näihin vaiheisiin:

 • Valitse lainasumma
  • Myös laina-aika, jos ei luottotili
 • Täytä lomake
  • Yhteystiedot
  • Tilinumero
  • Arviot tuloista ja menoista
 • Lähetä hakemusliitteet
  • Skannaus palkkakuitista, eläketodistuksesta tms.
 • Lähetä hakemus

Kuka voi hakea kulutusluottoa?

Kulutusluotto 2000 on melko iso raha, eikä sitä voi hakea ihan kuka tahansa. Tärkeää on esimerkiksi se, että sinulla on tarpeeksi nettotuloja muiden menojen jälkeen laina lyhentämiseen. Tämä on yleensä mahdollista ainoastaan, jos asiakkaalla on vakituinen työ tai muu säännöllinen rahavirta.

Kulutusluottoa ei voi hakea ilman luottotietoja. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, et voi hakea kulutusluottoa. Luotonantajat tarkistavat maksuhäiriörekisteristä asiakkaan tiedot ennen lainan hyväksymistä.

Kulutusluoton ikäraja on aina väh. 18v, mutta joskus jopa 23v. Kulutusluoton ikäraja vaihtelee luotonantajittain. Joidenkin luotonantajien ikäraja on vain 18 vuotta, mutta se voi vaihdella – tarkista luotonantajan sivuilta kulutusluoton ikäraja.

Kulutusluotto 2000 € myös ilman vakuuksia

Netin kulutusluottoja voi perinteisesti hakea myös täysin ilman vakuuksia. Vakuudettomien luottojen korko on kuitenkin hieman korkeampi kuin esimerkiksi pankin kulutusluoton, jolle voidaan antaa vakuuksia. Tämä johtuu siitä, että luotonantajan riski kasvaa sitä mukaa, mitä vähemmän vakuuksia hakija antaa yritykselle. Jos vakuuksia ei ole lainkaan, riskit pitää kattaa tarpeeksi suurella korolla.

Kun haet kulutusluottoa ilman vakuuksia, sinun tulee osoittaa maksukykysi muilla tavoin, esimerkiksi säännöllisillä palkkatuloilla. Tätä varten joudut yleensä skannaamaan ja lähettämään palveluun kopion palkkanauhastasi, tai esimerkiksi kopion tiliotteestasi. Näitä tietoja käytetään luottamuksellisesti ainoastaan hakemuksen käsittelyyn.

Mikä on Suomen halvin kulutusluotto vuonna 2017?

Netin halvin kulutusluotto lienee tällä hetkellä Komplett Bankin kulutusluotto. Sen todellinen vuosikorko on vain 14,90 % ja siinä ei ole lainkaan lyhennyspakkoa, maksat siis halutessasi ainoastaan lainan korot.

Komplett Bankin luotto on markkinoiden halvin siksi, että se on uusi yritys ja koittaa saada jalansijaa Suomen markkinoilta aggressiivisella hinnoittelullaan. Sen luottotili kannattaakin ottaa nopeasti käyttöön, sillä tällainen avajaisten kunniaksi asetettu ale-hinta ei välttämättä kestä pitkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *