Nopea lainahakemus

Alle 3min hakemus
kokonaan netissä

Monta luotonantajaa

Yli 20 pankkia ja
luotonantajaa

Pankkitason SSL-suojaus

Turvallinen, pankkitason
SSL-suojaus

Ladataan..

Lainaa netistä ilman vakuuksia 2 000–60 000 €

Hae vakuudetonta lainaa 3 minuutin hakemuksella

Easy Finance on 100 % ilmainen, 100 % kotimainen palvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa lainasi yhdellä hakemuksella yli 20 pankilla ja luotonantajalla.

Hakemus ei sido sinua mihinkään – voit halutessasi vaikka vain tarkastaa, millä korolla voisit tällä hetkellä saada lainaa.

Näin se toimii

Easy Financen käyttö on todella helppoa

1. Täytä hakemus

Täytä hakemuslomake sivun yläreunassa. Siinä kysytään luotonannon kannalta tärkeitä perustietoja, kuten yhteystietojasi ja tulotietojasi.

2. Valitse sopivin laina

Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat esikäsiteltyjä lainatarjouksia tarkkoine hintatietoineen niiltä luotonantajilta, jotka haluavat myöntää sinulle lainaa.

3. Nosta rahat tilillesi

Kun olet tarkastellut tarjouksia, voit valita niistä parhaan ja viimeistellä hakemuksen. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse valita yhtään lainasopimusta.

Puhelin-ikoni

Täytä hakemus laitteella kuin laitteella

Voit täyttää hakemuksen kokonaan netissä niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin!

Hae lainaa netistä turvallisesti

Easyfinance.fi on 100 % suomalainen palvelu, jota ylläpitää Summarum Media Oy (Y-tunnus 2823017-4). Teemme yhteistyötä vain Etelä-Suomen aluehallintoviraston hyväksymien, Suomen korkokattolakia noudattavien luotonantajien kanssa.

Hakemuslomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään – voit halutessasi vain tarkistaa, millaisella korolla voisit ylipäätään saada lainaa juuri tällä hetkellä. Sinun ei ole pakko viimeistellä yhtäkään lainatarjousta.

Vahva SSL-suojaus takaa tietojesi turvallisuuden

SSL-suojaus tarkoittaa, että sivustolle syöttämäsi tiedot salataan ennen kuin ne siirtyvät kohti luotonantajien tietojärjestelmiä. Kun tietosi ovat salatussa muodossa, kukaan kolmas osapuoli ei pysty lukemaan niitä esimerkiksi WiFi-verkkoa nuuskimalla. Yksityiset tietosi ovat näin turvattuna.

SSL-suojaus

Lainaa tilanteeseen kuin tilanteeseen, helposti netistä

Tarvitsetko lainaa? Et ole yksin: yhä useampi suomalainen hakee piristysruisketta talouteensa tasaisin väliajoin.

Tiesitkö, että lakimuutokset tekivät lopun pikavippien villistä lännestä, ja pienlainoilla on nykyään korkokatto? Ei olekaan ihme, että lainaamisen suosio on räjähtänyt käsiin viimeisien vuosien aikana. Suosituimpia lainoja ovat muutaman satasen kertavipit, jotka maksetaan takaisin yleensä parissa kuukaudessa. Monet hakevat kuitenkin isompiakin lainoja nykyään perinteisten kivijalkapankkien sijaan netin luotonantajilta, sillä ne kilpailevat ankarasti pankkien kulujen ja korkojen kanssa.

Edullista vakuudetonta lainaa nopeasti netistä

Laina netistä on kätevä ratkaisu arjen rahareikien paikkaamiseen. Lainaaminen on helppoa ja turvallista, sillä suomalaiset luotonantajat joutuvat läpäisemään tiukan seulan, ennen kuin saavat luvan luottotoiminnan aloittamiseen.

Suomalaiset hakevat yhä useammin lainaa netistä. Eikä ihme: netissä lainahakemuksen täyttäminen käy käden käänteessä, ja tarvittavat lomakkeet sekä dokumentit voi toimittaa reaaliajassa. Lainan hakeminen netissä on ketterämpää ja helpompaa kuin perinteisissä kivijalkapankeissa asiointi.

Easy Finance on kuluttajia varten

Lainaa voi hakea kymmeniltä eri luotonantajilta. Tässä ilmaantuukin ongelma: mikä näistä luotonantajista on edullisin? Jokainen taho mainostaa palveluitaan ankarasti parhaimpina ja nopeimpina. Yhä useampi lainapalvelu mainostaa myös täysin korottomia ensinostoja ja -lainoja.

Tämä onkin Easy Financen tärkein tarkoitus: avustaa suomalaisia kuluttajia valitsemaan edullisin ja reiluin laina.