HAE HETI
Ladataan..
Etusivu » Lainaa » Lainaa 100 euroa heti tilille

Lainaa 100 euroa heti tilille

100 euron laina on kaikista yleisin laina, mitä netistä haetaan. 100 euron lainaa voi hakea joko lyhyellä, 7-30 vuorokauden maksuajalla, tai jopa vuoden maksuajalla. Mitä pidempi maksuaika on, sitä pienempi on lainan kuukausierä.

 

Lainaa 100 heti ilman hakemusliitteitä

100 euron lainaan ei yleensä tarvita mitään hakemusliitteitä, joten sitä on hyvin nopea hakea. Hakemukset käsitellään myös nopeammin, kun tarkistettavia liitteitä on vähemmän.

Hakemusliitteitä ovat esimerkiksi palkkakuitti tai eläketodistus.

Ota huomioon, että vaikka 100 euron lainaa hakiessa ei yleensä tarvitse todistaa tulotietoja, verkkopankkitunnukset ovat pakolliset – niillä tunnistaudutaan luotonantajan palveluun.

 

Lainaa 100e kuluttomasti? Korottomat ja kuluttomat ensilainat

Lainaa on mahdollista hakea myös täysin kuluttomasti. Kuluttomalla ensilainalla tarkoitetaan lainaa, jonka luotonantaja tarjoaa uusille asiakkaille ilman mitään kuluja – lainasta joutuu maksamaan siis takaisin vain sen summan, mitä lainaa alun perin hakikin. Esimerkiksi 100 euron lainasta maksaisit takaisin vain 100 euroa, et yhtään ylimääräistä.

Kuluttomien lainojen varjopuoli on, että niiden maksuajat ovat yleensä todella lyhyitä – esimerkiksi Ferratumin 100 euron korottomassa lainassa on vain 7 vuorokautta maksuaikaa, ja Vivuksen ensilainassa 30 vuorokautta. 100 euron laina on kuitenkin sen verran pieni, että sen pystyy maksamaan takaisin lyhyelläkin laina-aikataululla.

 

Kuka voi hakea 100 euron lainaa?

100 euron lainaa voi hakea, jos täyttää seuraavat ehdot:

  • 18 vuoden ikä
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Ei maksuhäiriömerkintää

100 euron lainaa varten ei aina tarvita edes palkkatuloja – esimerkiksi työttömyyskorvauskin voi riittää, kunhan hakijalla ei ole useampaa lainaa valmiiksi auki eri paikkoihin.

Joskus luotonantajat haluavat, että lainaa varten on pitänyt asua Suomessa vähintään parin vuoden ajan. Lisäksi ikäraja voi vaihdella – monilla luotonantajilla lainaa saa vasta 20-vuotiaana. Tarkista lainan vaatimukset luotonantajan sivuilta.

 

100 euron lainojen vertailu

Löydät sivun alusta hakemuksen, jonka kautta voit hakea tarjouksia 100 euron lainoille yli 15 pankilta ja muulta luotonantajalta.

100 euron lainoja on paljon tarjolla 1 kk maksuajalla, mutta valittavana on myös 6 kk ja 12 kk maksuajan lainoja. Jos haluat, että lainassa on mahdollisimman pieni kuukausierä, suosittelemme että haet jotain pitkän maksuajan lainaa, vaikka niistä kertyykin pitkällä juoksulla hieman enemmän kuluja kuin 1 kk maksuajan lainasta.

Lainavertailustamme on helppo tarkastella 100 euron lainojen kuluja, sillä ilmoitamme eri lainafirmojen lainatuotteiden hinnat euroina – emme epäselvinä korkoina. Voit tarkistaa helposti, kuinka paljon esimerkiksi Lainaston tai Ferratumin 100e lainasta tulee maksettavaa.