HAE HETI
Ladataan..
Etusivu » Lainaa » Lainaa 300 € heti tilille

Lainaa 300 € heti tilille

Hae 300 euron laina nopeasti tilillesi Easy Financen avulla

Etsitkö 300 euron lainaa? Palvelumme avulla 300 euron luoton hakeminen on erittäin helppoa – saat välittömästi alustavan luottopäätöksen ilman minkäänlaista paperisotaa.

Mikä parasta, lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään: jos et ole tyytyväinen saamiisi henkilökohtaisiin, esihyväksyttyihin lainatarjouksiin, voit hylätä vaikka kaikki ilman sen kummempia selityksiä.

 

Miten 300 euron lainan hakeminen toimii Easy Financella?

Palvelumme avulla lainan hakeminen on todella helppoa ja nopeaa:

 1. Täytä lainahakemus
  • Voit täyttää hakemuksen esimerkiksi tämän sivun yläreunassa. Valitse vain lainasummaksi 300 euroa.
  • Hakemuksen täyttämisessä kestää n. 2-3 minuuttia, ja sen voi täyttää myös puhelimella.
  • Hakemuksessa kysytään luotonannon kannalta tärkeitä perustietoja, kuten tulojasi, muita lainojasi ja yhteystietojasi.
  • Easy Finance -lainahakemuksen yhteydessä EI tarvitse lähettää hakemusliitteitä – ei turhaa paperisotaa.
 2. Valitse sopiva laina
  • Kun olet lähettänyt 300 euron lainahakemuksen, ohjaamme hakemuksesi tiedot yhteistyökumppaneillemme – yli 20 pankille ja luotonantajalle.
  • Pankit ja luotonantajat käsittelevät hakemuksesi (yleensä automaattisesti ja välittömästi) ja saat heti henkilökohtaisia, alustavasti hyväksyttyjä lainatarjouksia.
  • Voit sen jälkeen tarkastella tarjouksia – erityisesti korkoa ja kuukausierää – ja valita jonkun lainoista, tai hylätä vaikka kaikki tarjoukset, jos et ole niihin tyytyväinen.
 3. Nosta rahat tilillesi
  • Lainahakemuksen viimeistely on helppoa – klikkaa vain viimeistelylinkkiä ja tunnistaudu esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla valitsemasi pankin/luotonantajan palveluun.

Täytä hakemus tämän sivun yläreunassa – se on täysin ilmaista.

Tietosi ovat turvassa pankkimaisen vahvan SSL-salauksen takana

Käytämme palvelussamme vahvaa SSL-salausta, minkä ansiosta kaikki palveluun syöttämäsi tiedot ovat turvassa. Tunnistat SSL-salatun verkkopalvelun osoitteen https-alusta. Suojaamattomien verkkopalveluiden osoite alkaa https:n sijaan kirjaimilla http.

 

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun vertailee 300 € lainoja?

Tarkasta, onko kyseessä 300 euron kertalaina vai 300 euron nosto suuremmalta luottotililtä, joka sinulle avataan. Esimerkiksi Suomilimiitti ja Ferratum ovat suosittuja luottotilejä, jotka ovat aina yli 2000 euron suuruisia vaikka tekisitkin vain 300 euron noston. 300 euron kertalainoja tarjoavat esimerkiksi Lainasto ja Credigo.

Ero on tärkeä siksi, että 300 euron kertalainoja säätelee 50 prosentin korkokatto (se koskee alle 2000 euron pikaluottoja) mutta yli 2000 euron luottotiliin se ei vaikuta – vaikka nostosumma eli itse lainasumma olisikin käytännössä tuo 300 euroa. Tämä on porsaanreikä, jota luotonantajat hyödyntävät hinnoitellakseen luotot yli 50 prosentin vuosikorolla. Luottotilien todellinen vuosikorko voikin kohota joissakin tapauksissa useisiin satoihin prosentteihin.

Vaikean asiasta tekee se fakta, että monet luottotilejä tarjoavat luotonantajat antavat ensimmäisen noston täysin korottomalla ja kuluttomalla, yleensä 30 vuorokauden maksuajalla. Esimerkiksi Suomilimiitti, Ferratum ja Credit24 tarjoavat tällaista kampanjaa. Tällöin lainan korko on periaatteessa pyöreä nolla. Tämän korottoman maksuajan jälkeen laina lähteekin kerryttämään normaalisti korkokuluja.

Onkin suositeltavaa miettiä, haluatko ottaa perinteisen, aina korollisen kertalainan vai avaatko suuremman luottotilin jolta on mahdollista tehdä ensimmäinen, esimerkiksi juuri 300 euron nosto täysin korottomasti ja kuluttomasti. Jos pystyt maksamaan lainan takaisin korottoman maksuajan sisällä, on tietenkin fiksumpaa avata luottotili. Jos ei, voi tulla kalliimmaksi avata luottotili vaikka se ei ensimmäiseltä kuukaudelta korkoa kerryttäisikään.

Esimerkkejä 300 euron lainojen todellisista vuosikoroista

Allaolevaan graafiin on kerätty yleisimpien luotonantajien lainojen todellisia vuosikorkoja. Korkolukemat on kerätty luotonantajien sivuilta.

 

Millaisella kuukausierällä ja maksuajalla voi saada lainaa 300 euroa?

Yleensä 300 euron lainoille ei heru maksuaikaa puolta vuotta pidempään. Kyseessä on sen verran pieni lainasumma, että maksuajan venyttäminen pidemmälle ei ole yleensä kummankaan osapuolen – asiakkaan tai luotonantajan – kannalta erityisen järkevää.

Mitä lyhyempi maksuaika, sitä suurempi on kuukausierä – joillakin luotonantajilla maksuaikaa on vain yksi kuukausi, milloin sinun pitää maksaa koko lainasumma korkoineen takaisin kuukauden päästä lainan nostamisesta. 2-6 kuukauden maksuajalla lainan kuukausierä liikkuu noin 55-175 eurossa. Muista kuitenkin se fakta, että mitä nopeammin maksat lainasi takaisin, sitä vähemmän se ehtii kerryttää korkoa.

 

Mitä vaatimuksia 300 € lainalle on?

300 euron laina on melko pieni, joten sen vaatimukset eivät ole kovin hurjia. Yleensä pankit ja luotonantajat vaativat kuitenkin jonkinlaiset, edes pienet tasaiset tulot – kaikki eivät kuitenkaan vaadi edes tätä. Tärkein vaatimus kuitenkin on, että hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintää.

Lainaa ei voi saada edes 300 euroa ilman luottotietoja

Vaikka 300 euron vippi on melko huolettoman kokoinen, luotonantajat eivät enää myönnä edes sellaista lainaa henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä. Tätä ei valitettavasti saa kierrettyä millään metkuilla, niinpä jos olet menettänyt luottotietosi, et voi hakea 300 euron lainaa netistä – ainakaan miltään luotettavalta, suomalaiselta kuluttajarahoitusta tarjoavalta yritykseltä.

 

Voinko saada lainaa 300 € heti tilille?

Kun haet lainaa Easy Financen kautta, luotonantajat tekevät alustavan lainapäätöksen yleensä välittömästi. Tämän jälkeen voit kirjautua valitsemasi luotonantajan palveluun verkkopankkitunnuksillasi ja allekirjoittaa lainasopimuksen. Luotonantajat tilittävät rahat yleensä välittömästi, erityisesti kun kyse on pienestä, kuten juurikin 300 euron kokoisesta lainasummasta.

Rajoitteena on kuitenkin joskus vuorokaudenaika – luotonantajat eivät saa tilittää vippejä klo 23-07 välisenä aikana. Yölliset pikavipit on kielletty lailla (Lue lisää: Pikavippi ei irtoa enää yöllisellä tekstiviestillä / Yle.fi).

Rahojen siirtymisen nopeus riippuu myös pankistasi

Luotonantajilla on yleensä käytössään lähes kaikkien yleisimpien pankkien tilit, joilta he voivat tilittää luottojaan. Tällöin rahat siirtyvät tilillesi käytännössä välittömästi. Jos olet kuitenkin jonkin pienemmän pankin asiakas, voi olla että rahojen siirtymisessä kestää 1-2 pankkipäivää. Voit aina tarkistaa rahojen tilitysnopeuden valitsemasi pankin tai luotonantajan asiakaspalvelusta.