HAE HETI
Ladataan..
Etusivu » Lainaa » Autolaina ilman vakuuksia

Autolaina ilman vakuuksia

Autolaina on iso kulutusluotto, jota voi hakea autokaupan kautta tai erikseen lainayrityksiltä. Autolainan kilpailuttaminen on tärkeää, koska se on iso luotto, jonka takaisinmaksuaika on yleensä vähintään useita vuosia.

  • Helppo ja nopea hakemus kokonaan netissä
  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajaa
  • 100 % ilmainen, kotimainen palvelu
Auto

Neljä tapaa rahoittaa auton ostaminen

  1. Käteinen. Etenkin halvan, käytetyn auton voi usein ostaa helposti ihan vain käyttämällä säästöjään. Autolainaa on turha ottaa, jos ostohinnan voi kuitata omalla rahalla. On aina parempi tehdä ostoksia ilman velkaa.
  2. Vaihtoauto. Autokauppa antaa yleensä hyvitystä vanhasta autosta kaupanteon yhteydessä. Tällöin vanhaa autoa ei tarvitse erikseen myydä, vaan sen myyntihinta käytännössä vähennetään suoraan uuden auton hinnasta.
  3. Osamaksusopimus. Suomalaiset ostavat uuden auton yleensä osamaksusopimuksella. Tällöin oston yhteydessä maksetaan myyjälle noin 20 % auton hinnasta suoraan käsirahana, ja loput suoritetaan kuukausierissä. Yleensä osamaksusopimus kerryttää lisähintaa. Hintaa voi tulla avausmaksusta, kuukausimaksuista sekä mahdollisesti avoimen velan kerryttämästä korosta. Joissakin tapauksissa autokaupan tarjoamaan osamaksusopimukseen voi sisältyä bonuksena
    lisäpalveluita, kuten vakuutuksia tai huoltoa.
  4. Autolaina. Yleinen tapa rahoittaa etenkin uuden auton ostaminen on ottaa autolainaa, joka on yleensä vakuudeton kulutusluotto. Autolainaa voi hakea pankeilta tai muilta rahoitusalan yrityksiltä.

Kuinka suuri autolaina yleensä on?

Autolaina on tyypillisesti melko iso kulutusluotto. Sen tarkempi suuruus riippuu tietenkin rahoitustarpeesta. Kallista autoa varten voi tarvita monen kymmenen tuhannen euron suuruista autolainaa, mutta monissa tapauksissa noin 15 000 euron rahoitus on riittävä.

Hakisinko vakuudetonta vai vakuudellista autolainaa?

Halvan autolainan hakuprosessi riippuu siitä, pystytkö asettamaan lainan vakuudeksi asunto-omaisuutta tai arvopapereita. Jos vakuuksia löytyy, halvin sinulle tarjolla oleva autolaina on todennäköisesti pankin myöntämä vakuudellinen kulutusluotto.

Useimmilla kuluttajilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta tai halua tarjota vakuuksia autolainan tueksi. Tällöin pitää etsiä halvin mahdollinen vakuudeton kulutusluotto.

Näin löytyy halvin vakuudeton autolaina

Päätä, kuinka paljon haluat hakea autolainaa

Vakuudetonta kulutusluottoa etsittäessä ensin täytyy tietää, kuinka paljon rahaa tarvitaan. Tämä auttaa haarukoimaan mahdollisia lainayrityksiä.

Osa netin kautta kulutusluottoa myöntävistä yrityksistä tarjoaa vain hyvin pientä lainaa, joka ei oikein sovellu autolainaksi. Kivijalkapankkien vakuudettomat autolainat voivat puolestaan olla joissakin tilanteissa jopa liian suuria, jos ostettavana on halpa vaihtoauto.

Vertaile autolainojen korkoja ja luoton taustalla olevia yrityksiä

Luotettavan autolainan löytäminen netistä edellyttää kriittisyyttä. Osa nettilainoja tarjoavista yrityksistä ylihinnoittelee lainansa. Toisinaan niiden hinnat voivat jopa nousta yli lain sallimien lukemien.

Kun vertailet eri lainojen hintoja, kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko koostuu kaikista lainalle kertyvistä kuluista, kuten avausmaksusta, kuukausimaksuista, nimelliskorosta ja muista mahdollisista lisäkuluista. Vain vertailemalla todellisia vuosikorkoja saat realistisen käsityksen siitä, miten kallista autolainaa olet ottamassa.

EasyFinance auttaa kuluttajaa kilpailuttamaan autolainan

Autolainan kilpailuttaminen voi olla raskas prosessi. Kuluttajan pitää käydä läpi monia lainayrityksiä ja tehdä lukuisia kululaskelmia.

Easyfinance-sivuston avulla kuluttaja voi löytää parhaan tarjolla olevan autolainan helposti ja ilmaiseksi. Kun lähetät sivustomme kautta lainahakemuksen, kilpailutamme sen puolestasi. Tuloksena saat
sähköpostiisi parhaiten toiveitasi vastaavat lainatarjoukset.

Voit valita lainatarjouksista haluamasi tai jättää kaikki tarjoukset hyväksymättä ilman erillistä ilmoitusta. Hakemuksen lähettäminen ei sido kuluttajaa minkään yrityksen asiakkuuteen.

Luotettava, maksuton palvelu

Easyfinance-kilpailutuspalvelun käyttäminen on kuluttajalle ilmaista. Kun asiakas löytää itselleen sopivan autolainan, lainayritys maksaa meille pienen provision. Tämä ei heijastu millään tapaa kuluttajan saaman lainatarjouksen hintaan.

Kunnioitamme lainan hakijoiden yksityisyyttä. Emme jaa tietoja muuten kuin hakijan hyväksymillä
tavoilla. Kaikki yhteistyötä kanssamme tekevät rahoitusyritykset ovat luotettavia ja toimivat Suomen lainsäädännön mukaisesti. Voit siis huoletta etsiä halvinta autolainaa meidän kauttamme.