HAE HETI
Ladataan..
Etusivu » Lainaa » Hae lainaa netistä nopeasti

Hae lainaa netistä nopeasti

Tarvitsetko lainaa? Suomalaiset hakevat lainaa monenlaisiin hankintoihin. Suosituimpia ylimääräisen rahoituksen kohteita ovat esimerkiksi ulkomaanmatkat ja erilaiset remontit.

Easy Finance on uusi lainavertailusivusto, joka tarjoaa tietoa niin pikavipeistä kuin kulutusluotoista. Easy Financen etu kilpaileviin sivustoihin verrattuna on se, että sinun ei tarvitse syöttää minkäänlaisia tietoja hakiessasi tietoa eri lainojen kuluista ja koroista. Voit itse tarkastella erilaisten lainojen kuluja ja takaisinmaksusuunnitelmia.

 

Edullisin laina tilille minuuteissa

Tulet huomaamaan, että Easy Finance on erittäin helppokäyttöinen lainavertailupalvelu. Voit valita sinulle sopivan lainan summan ja napata porukasta sen kaikista edullisimman vaihtoehdon!

Pikalainojen koroissa ja kuluissa on huimia eroja. Esimerkiksi Euroloanin lainoissa on pienimmillään 0,4 prosentin kuukausikorko, kun taas Fleksiluoton lainasta joutuu pulittamaan lähes 20 prosentin kuukausikorkoa.

Lainojen vertailu ja hakeminen on nopeaa:

 1. Mieti, minkä summan haluat hakea
 2. Mieti, kuinka pitkän takaisinmaksuajan tarvitset
 3. Valitse pikavippi– tai kulutusluottovertailu
 4. Valitse edullisin laina
 5. Täytä hakemus

 

Lainaa edullisesti Easy Financen avulla

Easy Finance on nimensä mukaisesti helppo lainapalvelu. Meillä sinun ei tarvitse syöttää henkilötietojasi tai täyttää kömpelöitä lomakkeita: valitse vain edullisin lainatuote ja hae lainaa – niin helppoa se on!

Easy Financen lainavertailuissa käytetään aina kuluttajasuojalain mukaista todellista vuosikorkoa. Näin voimme taata, että lainojen vertailu on tasapuolista ja ennen kaikkea läpinäkyvää. Todellinen vuosikorko kertoo nimelliskoron lisäksi myös sivukuluista. Näitä ovat esimerkiksi nostoprovisiotilinhoitomaksu ja laskutuslisä. Lähes jokaisella luotonantajalla on jonkinlaisia sivukuluja.

 

Miten hakea lainaa?

Kun haet lainaa, sinun pitää muistaa tarkistaa muutama tärkeä asia:

 • Lainan korko
 • Luoton takaisinmaksuaika
 • Mahdolliset sivukulut

Easy Financen lainavertailun kautta saaduissa tarjouksissa ilmoitetaan aina kaikki mahdolliset kulut ja korot, sekä luoton takaisinmaksuaika. Näin voit tehdä harkitun päätöksen, kun rahoitat arjen hankintojasi. Monet häviävät turhaan rahaa hakiessaan lainaa ensimmäiseltä luottoyhtiöltä, jotka muistavat. Suomalaiset luotonantajat käyttävät paljon rahaa markkinointiin, niinpä monet eniten esillä olevat lainatuotteet ovat hyvin suosittuja vaikka markkinoilta saattaisi löytyä rutkasti edullisempiakin vaihtoehtoja.

Kun olet löytänyt sopivan lainatuotteen, homma on jo lähes paketissa! Lainahakemuksen viimeistelemistä varten tarvitset vain seuraavat:

 • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne
 • Älypuhelin, tablettitietokone tai tietokone
 • Internet-yhteys

Luotonhakijoiden järjestelmät toimivat nykyään pitkälti millä laitteella tahansa. Voitkin huoletta täyttää hakemuksen, oli kädessäsi sitten puhelin, pädi tai läppäri!