HAE HETI
Ladataan..
Etusivu » Lainaa » Kulutusluotto netistä heti tilille – Ilman vakuuksia tai takaajia

Kulutusluotto netistä heti tilille – Ilman vakuuksia tai takaajia

Kulutusluotto tai kuluttajaluotto on lainatyyppi, joka myönnetään yksityishenkilölle nimensä mukaisesti kulutustarkoituksiin. Tyypillisiä kulutusluottoja ovat esimerkiksi pikavipit, autolainat sekä tililuotot, jotka voi olla kytketty luottokorttiin tai sitten ei. Asuntolaina sen sijaan ei ole kulutusluotto.

Millainen laina kulutusluotto on?

Kulutusluotto on tyypillisesti noin 1000-3000 euron laina, jolla rahoitetaan esimerkiksi remontteja tai pidempiä ulkomaanmatkoja. Kulutusluotolla voidaan kuitenkin tarkoittaa myös pienempiä lainoja. Käytännössä esimerkiksi pikavippi- ja kulutusluotto-termeillä on hyvin vähän eroa, sillä molempia saa nykyään haettua netistä hyvin nopeasti. Kulutusluottoa saa käytännössä yhtä nopeasti tilille kuin perinteistä pikavippiä.

Easy Financen kulutusluottovertailu auttaa sinua valitsemaan juuri tilanteeseesi parhaiten sopivan lainan. Kulutusluottoa hakiessa on loppujen lopuksi kaikista tärkeintä nimenomaan kulut. Lähes kaikki luotonantajat maksavat kulutusluoton tilille yhtä nopeasti, niinpä vertailtavaa on käytännössä vain koroissa ja sivukuluissa.

Näin haet edullista kulutusluottoa 3 minuutissa

Kulutusluoton hakeminen on nyt helpompaa ja läpinäkyvämpää kuin koskaan!

 

Täytä hakemus

Aloita kulutusluoton hakeminen täyttämällä hakemus tämän sivun yläreunassa. Siinä menee vain muutama minuutti. Hakemuksen voi täyttää kokonaan netissä niin koneella, pädillä kuin puhelimellakin.

Valitse halvin laina

Kun olet lähettänyt hakemuksen, yhteistyökumppanimme tekevät syöttämiesi tietojen perusteella esitarkastuksen ja saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Valitse niistä halvin – korot ja kulut on ilmoitettu selkeästi!

Nosta rahat tilille

Kun olet valinnut halvimman lainan, voit viimeistellä hakemuksen luotonantajan palvelussa ja nostaa rahat tilillesi. Jos taas et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit jättää hakemuksen sikseen – Easy Financen käyttö ei velvoita sinua hakemaan kulutusluottoa.

Easyfinance kilpailuttaa kulutusluotot ilmaiseksi

Easyfinance-sivusto auttaa kuluttajaa kilpailuttamaan lainat ilmaiseksi. Käytännössä voit hakea luottoa monelta toimijalta yhdellä hakemuksella ja valita parhaiten tarpeitasi vastaavan tarjouksen.

Lainahakemuksen lähettäminen Easyfinancen kautta on maksutonta ja turvallista. Välitämme hakemuksesi vain luotettaville rahoitusalan yrityksille. Hakemuksen lähettäminen ei sido kuluttajaa ottamaan lainaa vastaan. Voit valita sähköpostiisi saapuvista tarjouksista haluamasi – tai jättää lainan kokonaan ottamatta ilman mitään erillistä ilmoitusta.

 

Miksi Easyfinance on ilmainen?

Easyfinance-verkkopalvelu ei peri kuluttajalta mitään maksua kulutusluottojen kilpailuttamisesta. Miten tämä on mahdollista?

Vastaus on yksinkertainen: Saamme lainayrityksiltä pienen provision aina, kun löydämme asiakkaalle sopivan kulutusluoton. Toisin sanoen yritykset maksavat kuluttajan puolesta palvelun käytöstä koituvat kustannukset.

Easyfinancen käyttäminen ei aiheuta kuluttajalle mitään suoria eikä epäsuoria kuluja.

 

Turvallista kulutusluottoa Easy Financelta

Kun haet kulutusluottoa palvelumme kautta, hakemuksesi esikäsittelee yli 15 pankkia ja muuta luotonantajaa. Teemme yhteistyötä vain Suomen lakeja noudattavien, viranomaisten hyväksymien ja valvomien yritysten kanssa, jotka noudattavat Suomen korkokattolakia.

Palvelumme on suojattu vahvalla SSL-salauksella, mikä tarkoittaa että kukaan ulkopuolinen ei pysty lukemaan hakemuksesi tietoja esimerkiksi internet-yhteyttäsi ja dataasi nuuskimalla.

Vastuullinen lainaaminen vaatii harkintaa

Suomen Pankin tilastojen perusteella suomalaiset ottavat nykyään yhä enemmän kulutusluottoja. Usein kulutusluottoa haetaan kuitenkin vastuuttomasti, ja seurauksena on ylivelkaantumista ja maksuhäiriöitä. Vastuulliseen lainaamiseen kuuluu harkinta. Lainaa ei oteta enempää kuin on tarve, ja haettu luotto ei saa olla kalliimpaa kuin minkä kuluttaja pystyy maksamaan takaisin. Kaikkiin kotitalouden lainakuluihin saisi mennä enintään 40 % kuukausituloista.

Kulutusluottoa hakevan kuluttajan kannattaakin pysähtyä ja miettiä, miten hän voisi löytää lukuisien lainaa tarjoavien yritysten joukosta parhaiten juuri hänelle sopivan luoton.

Mitä vaatimuksia kulutusluotolle on?

Ei maksuhäiriömerkintää

Monien harmiksi luotonantajat eivät enää nykypäivänä myönnä juurikaan kulutusluottoja henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä.

Tasaiset tulot

Jotta voit saada kulutusluottoa ilman vakuuksia, sinulla pitää olla jonkinlaiset – lainasummasta riippuen pienemmät tai suuremmat – tasaiset tulot, joilla selviät takaisinmaksusta.

Ei liikaa muita velkoja

Kulutusluotolla voi yhdistellä vanhoja lainoja yhdeksi isommaksi yhdistelylainaksi, mutta jos velkoja on yksinkertaisesti liikaa, luotonantajat saattavat tulkita hakemuksesi liian riskialttiiksi.

Näin löytyy halpa kulutusluotto

Kilpailuttaminen on avain edullisimman kulutusluoton löytämiseksi. Kuluttajan ei kannata tarttua ensimmäiseen vastaan tulevaan lainaan, vaan kärsivällisesti käydä läpi useita tarjouksia.

Netissä kulutusluoton kilpailuttaminen vaatii yleensä jonkin verran taustatyötä. Kuluttajan tulee selata läpi jopa kymmeniä nettilainaa tarjoavia sivustoja löytääkseen edullisimman tarjouksen.

Muista myös tarkistaa, millaista luottoa oma pankkisi tarjoaa.

 

Kulutusluottojen vertailussa kiinnitä huomiota näihin kolmeen
asiaan:

  1. Lainan perustiedot. Vastaako tarjottu lainasumma tarpeitasi? Älä ota ainakaan paljoa enempää lainaa kuin mitä tarvitset. Toisaalta pikkuruisten lainojen suhteellinen hinta voi nousta melko korkeaksi, joten sopivan tasapainon löytäminen on tärkeää.
  2. Todellinen vuosikorko. Kun vertailet lainojen hintoja, ota huomioon kaikki kulut. Todelliseen vuosikorkoon sisältyvät korkomarginaali, viitekorko (yleensä euribor) sekä mahdolliset avausmaksut ja kuukausimaksut. Huomaa, että myös lainan maksuaika voi vaikuttaa todelliseen vuosikorkoon.
  3. Lainasivuston luotettavuus. Kaikki netissä toimivat lainasivustot eivät ole luotettavia, vaikka useimmat niistä toimivatkin asiallisesti ja Suomen lainsäädännön mukaisesti. Toisinaan seassa on toimijoita, joiden lainat ovat laittoman kalliita tai jotka käyttävät väärin asiakkaiden tietoja. Arvioi lainasivuston luotettavuutta selvittämällä hieman, millaisesta yrityksestä on kyse.

Mikä on kulutusluotto?

”Kulutusluotto on luotto, joka on myönnetty tai luvattu kuluttajalle lainana, maksulykkäyksenä tai muuna taloudellisena järjestelynä kuluttamista varten.” (lähde: Wikipedia)

Kulutusluotto on käytännössä laina, jolla tehdään jotain pieniä tai keskikokoisia hankintoja. Näitä voivat olla esimerkiksi auton korjaaminen, keittiön remontoiminen tai lomamatkan rahoittaminen. Kulutusluotto on pienempi laina kuin esimerkiksi asuntolaina.

 

Kulutusluottoja on sekä vakuudettomia että vakuudellisia

Vakuudettomalla kulutusluotolla tarkoitetaan sellaista lainaa, jonka yhteydessä asiakkaan ei tarvitse asettaa pantiksi minkäänlaista asiaa tai esinettä, kuten esimerkiksi autoa tai asuntoa. Jos asiakas ei maksa lainaa takaisin, se yksinkertaisesti siirtyy perintään.

Vakuudellisella kulutusluotolla vastaavasti tarkoitetaan lainaa, minkä takaisinmaksun laiminlyönnin yhteydessä pantiksi asetettu asia tai esine myydään ja luotonantaja saa sen omistukseensa velkojen rahoittamiseksi.

Kaikki Easy Financen kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja. Palvelumme kautta on erittäin helppo hakea vakuudetonta lainaa – tämän sivun yläreunassa olevan hakemuksen kautta voit valita lainasummaksi kaikkea 100 ja 70 000 euron väliltä – hakemus on silti vain parin minuutin mittainen! Kokeile vaikka heti – palvelu on täysin ilmainen, eikä hakemuksen täyttäminen sido sinua mihinkään!

 

Kulutusluotto haetaan nykyään yleensä netin kautta

Nykyään iso osa kulutusluotoista haetaan netin kautta. Vielä 2000-luvun alkupuolella netin kautta haettiin lähinnä ylihintaisia pikavippejä, mutta nykyään jopa perinteiset pankit, kuten Nordea ja OP, myöntävät kulutusluottoja netin kautta.

Netissä tarjotaan lainaa muutaman sadan euron pienlainoista aina kymmenien tuhansien eurojen suuruisiin isoihin kulutusluottoihin.

Miltei kaikki netin kautta haettavat kulutusluotot ovat vakuudettomia eli niiden takeeksi ei tarvitse laittaa asunto-omaisuutta tai arvopapereita. Vakuudettoman kulutusluoton saamiseksi riittää, että kuluttajalla on tarpeeksi ikää ja riittävän korkeat tulot.

Kulutusluotolla rahoitat monenlaisia hankintoja

Hae edullista kulutusluottoa kätevällä nettihakemuksella

Kulutusluoton avulla voit tehdä monenlaisia hankintoja. Oli kyseessä sitten remontti, lomamatka tai esimerkiksi uuden television osto, netistä haettu näppärä vakuudeton kulutusluotto toimii nopeana rahoituksena monissa tilanteissa.

Älä jonota pölyisissä konttoreissa: hae kulutusluottoa palvelumme kautta minuuteissa! Sen sijaan, että täyttäisit hakemuksia monen eri luotonantajan sivuilla, voit täyttää yhden hakemuksen tämän sivun yläreunassa ja tarkastella sen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia kerralla useammalta luotonantajalta.