HAE HETI
Ladataan..
Etusivu » Lainaa » Kulutusluotto » Uudet kulutusluotot – vakuudettomat kulutusluotot

Uudet kulutusluotot – vakuudettomat kulutusluotot

Mitkä ovat Suomen markkinoiden uudet kulutusluotot? Uusien kulutusluottojen paras puoli on, että niitä voi useammin saada helpommin kuin pitkään markkinoilla toimineiden luotonantajien kulutusluottoja. Lue alta, mitkä ovat uusimmat kulutusluotot.

 

Komplett Bank – joustoluottoa 500-50 000 € ilman lyhennyspakkoa

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa asiakkailleen todella joustavaa joustoluottoa. Komplett Bankin joustoluotossa ei ole lainkaan lyhennyspakkoa, ja siitä voikin maksaa halutessaan vaikka pelkkiä korkoja ja tilinhoitomaksua jos niin haluaa. Esimerkiksi 3000 euron noston minimikuukausierä on käsittämättömän pieni, 36 euroa.

Komplett Bankin joustoluottoa on melko helppo saada suhteessa siihen, kuinka pieni korko siinä on. Yritys ei ole vielä toiminut pitkään Suomen markkinoilla, eikä sillä ole vielä laajaa asiakasrekisteriä jonka pohjalta tehdä tarkkaa luottotappioriskin analyysia.

 

Bank Norwegian – lainaa jopa 50 000 €

Bank Norwegian saapui Suomen markkinoille pari vuotta sitten. Se onkin ottanut nopeasti jalansijaa markkinoilla. Erityisen suosittuja ovat olleet Bank Norwegian yhdistelylainat – pankki niputtaa usein pieniä kilpailijoiden luottoja yhdeksi isoksi yhdistelylainaksi, jonka korko on pienempi kuin pikaluotoissa.

Bank Norwegianin lainahakemus on nopea täyttää, ja yhtiöltä saa luottoa suhteellisen helposti vaikka korkotaso on selvästi matalampi kuin pikavipeissä.

 

Matkaluotto – lainaa jopa 10 000 €

Matkaluotto on Aasan lainatuote, ja sitä voi nimestään poiketen hakea myös muuhun käyttöön kuin lomamatkaa varten. Matkaluotolle voi saada jopa 24 kuukautta maksuaikaa, joten kuukausierät jäävät melko pieniksi.

Matkaluottoa on todella helppo hakea, ja lainahakemuksen voi täyttää minuuteissa vaikka kännykällä, omalta sohvalta. Matkaluoton korko on hieman suurempi kuin Komplett Bankin joustoluoton ja Bank Norwegianin kulutusluoton, mutta sitä kannattaa kokeilla jos edellisten pankkien lainat eivät tärppää.

 

Ostosraha – kulutusluottoa 400-10 000 € heti tilille

Ostosraha ei ole kovinkaan uusi kulutusluotto verrattuna edellämainittuihin, mutta se on lanseerannut viime aikoina paljon erilaisia markkinointikampanjoita uusien asiakkaiden toivossa. Voi siis hyvin olla, että yrityksen lainakriteerit ovat hieman löystyneet, kun konserni tavoittelee asiakasmäärän kasvattamista.

Ostosrahan kulut ovat pienet verrattuna pikavippeihin, joten sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos tarvitset rahaa arjen hankintoihin ja lainahakemukset Norwegianin tai Komplett Bankin kaltaisilla sivustoilla eivät natsaa.