Lainasto


  • Perustettu 2011: perinteikäs ja arvostettu luotonantaja
  • 100 % suomalainen yritys
  • 100-400 € pikalaina
  • 100-3000 € joustoluotto
  • 2000-5000 € kulutusluotto

LAINASTO ON LUOTETTAVA LUOTONANTAJA


Lainasto Oy on Turussa vuonna 2011 perustettu 100 % suomalainen luotonantaja. Yhtiö on toiminut tuulisella pikaluottoalalla jo yli puoli vuosikymmentä, mikä kertoo vankoista ja toimivista liiketoiminta- ja luotonantoperiaatteista. Yhtiö sijaitsee Turussa, mutta 51 % sen omistuksesta kuuluu helsinkiläiselle GF Money -konsernille. GF Money osti enemmistön Lainaston osakkeista lokakuussa 2016. Lainasto Oy tarjoaa sijoittajille myös Korkeatuottoinen-palvelun, jonka kautta yksityiset sijoittajat voivat merkitä yhtiön B-osakkeita, joille maksetaan kiinteää 8 prosentin vuosikorkoa.

SIIRRY SIVUSTOLLE

 

LAINASTON LAINATUOTTEET


Lainasto tarjoaa asiakkailleen kolmenlaista lainaa: pikalainaa, joustoluottoa ja kulutusluottoa.

PIKALAINA 100-400 €

Pikalaina on perinteinen 100-400 euron pikavippi. Sille saa aina kiinteät 12 kuukautta takaisinmaksuaikaa.

Lainaston pikavippi maksetaan takaisin kuudessa erässä. Viisi ensimmäistä erää ovat pienempiä, ja loppusumma maksetaan viimeisessä, kuudennessa erässä takaisin. Esimerkiksi 100 euron pikavippi maksetaan takaisin seuraavissa erissä kahden kuukauden välein: 10 €, 10 €, 10 €, 10 €, 10 €, 87,50 €.

Pikalainan nimelliskorko on 28,60 % ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 48,90 %.

Pikalainaa on helppo hakea, sillä sitä varten ei tarvitse todistaa tulotietoja. Riittää, että hakijalla on luottotiedot kunnossa ja vähintään pienet, tasaiset tulot.

HAE PIKALAINAA

JOUSTOLUOTTO 100-3000 €

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava lainatuote. Joustoluotto tarkoittaa käytännössä henkilökohtaista luottotiliä netissä. Se toimii tavallaan kuten perinteinen luottokortti: luottotililtä voi nostaa napin painalluksella sopivan summan rahaa pankkitilille.

Joustoluoton nimelliskorko on 60 % ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 112,81 %.

Joustoluottoa voi hakea kätevästi netissä niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin!

HAE JOUSTOLUOTTOA

KULUTUSLUOTTO 2000-5000 €

Kulutusluotto on Lainaston lainatuotteista suurin, ja sille saakin pidemmän maksuajan kuin pikalainalle ja joustoluotolle: kulutusluotolle voi valita itselleen sopivan, 12-36 kuukauden takaisinmaksuajan. Kulutusluotto on tarkoitettu keskikokoisia hankintoja varten, kuten esimerkiksi keittiöremonttia tai auton ostamista varten.

Kulutusluoton nimelliskorko on 41,16 % ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 67,13 %.

HAE KULUTUSLUOTTOA

 

MITÄ VAATIMUKSIA LAINASTON LAINOIHIN ON?


Kuten alan standardi on, Lainasto Oy myöntää luottoa vain henkilöille, joilla on maksuhäiriöistä puhdas luottorekisteri. Lainasto ei siis myönnä pikavippiä ilman luottotietoja.

Muita vaatimuksia ovat 18 vuoden ikä ja vakituinen osoite Suomessa. Huomaathan kuitenkin, että 18-vuotias saa käytännössä pelkkää pikalainaa, sillä joustoluotto ja kulutusluotto ovat huomattavasti suuremman kokoluokan lainoja.

Asiakkaalla tulee olla vankka takaisinmaksukyky. Maksamatta jäänyt luotto aiheuttaa molemmille osapuolille pelkkää harmia: asiakas menettää luottotietonsa ja luotonantaja kärsii luottotappion. Tämän takia Lainasto Oy tarkistaa hakijoidensa taloustilanteen tarkkaan esimerkiksi Instantor-palvelun tai tulotietotarkastuksen avulla.

Jos olet yli 18-vuotias, Suomessa asuva ja tasaiset tulot omaava henkilö, saat varmasti Lainastolta lainaa!

 

LAINASTO ASIAKASPALVELU


Lainaston asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 08-22 ja la-su klo 12-20.

Puh. 09 427 05044 (pvm/mpm)

asiakaspalvelu@lainasto.fi

Sivustolta löytyy myös live-chat.

SIIRRY SIVUSTOLLE