HAE HETI
Ladataan..
Etusivu » Luotto 100-5 000 € heti tilille

Luotto 100-5 000 € heti tilille

Luotto on yleensä pieni- tai keskikokoinen, noin 500-2 000 euron suuruinen laina, jota haetaan netin kautta ilman vakuuksia.

Luottoa voi nykyään saada monista paikoista myös hyvinkin nopeasti. Luottojen tilittäminen voi parhaimmillaan tapahtua jopa 5-15 minuuttia hakemuksen lähettämisestä. Rahojen tilittämisen nopeus riippuu paljon siitä, mihin aikaan haet lainaa ja minkä pankin tilille haluat luottosi.

 

Halvin luotto on helppo löytää palvelumme avulla

Etsitkö halvinta luottoa? Se on helppo löytää, kiitos Easy Financen hakemuslomakkeen. Hakemuksen täyttämällä saat lainatarjouksia jopa yli 15 pankilta ja muulta rahoituslaitokselta – ja mikä parasta, palvelumme on täysin ilmainen!

Kokeile vaikks heti – hakemuksen täyttämisessä menee vain muutama minuutti, eikä se sido sinua mihinkään: jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit jättää hakemuksen viimeistelemättä.

Halvin luotto ei ole aina pienimmän kuukausierän laina

Vaikka joissakin luotoissa saattaa olla houkuttimena äärimmäisen pieni kuukausierä, se ei yleensä tarkoita sitä, että luotto olisi jotenkin halvempi kuin muut lainat.

Pieni kuukausierä on toki joustava ratkaisu arjen rahahuolien paikkaamiseen, mutta pienen kuukausierän luottojen kääntöpuolena on se fakta, että pitkä maksuaika tarkoittaa myös pitkää koron juoksua – tämän myötä maksat luotostasi enemmän korkoja pitkällä juoksulla.

Esimerkiksi Ostosrahan 1000 euron luoton kuukausierä on 48 kuukauden maksuajalla vain 39 euroa, mutta maksat laina-aikana korkoja yhteensä lähes lainasumman verran – yli 900 euroa:

Ostosrahan luotto 1000 eur 48 kk maksuajalla yhteensä 39,91 euroa kuussa

Luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa

Luoton hakeminen on tehty hyvin helpoksi ja vaivattomaksi. Yleensä hakemuksen saa täytettyä parissa minuutissa – tarvitset luottohakemuksen täyttämistä varten ainoastaan verkkopankkitunnukset.

Jos haet suurempaa luottoa, sinun pitää myös yleensä todistaa ilmoitetut tulosi jollakin tavalla. Jos et halua käyttää Instantorin kaltaisia vahvistuspalveluita, sinun pitää skannata hakemusliitteeksi myös esim. palkkakuittisi tai tiliotteesi.

 

Edullinen luotto on mahdollista saada heti tilille netistä

Usein luottoa hakiessa tilanne on se, että rahaa tarvitaan hyvinkin nopealla aikataululla jonkinlaisiin äkillisiin rahaongelmiin. Tyypillisiä luoton käyttökohteita ovat esim. auton korjaaminen, rikkoutuneen kodinkoneen korvaaminen uudella tai esimerkiksi lapsen lääkärikulut.

Edullinen luotto on hyvinkin mahdollista saada myös hyvin nopeasti – tärkeintä on löytää sellainen luotonantaja, jonka käsittelyajat ovat lyhyitä ja joka tarjoaa rahojen tilitystä saman pankin tilille mitä itse käytät.

Luoton saa lain mukaan tilittää vain klo 07-23

Yölliset pikaluotot ovat nykyään kiellettyjä – luotonantajat saavat tilittää luottoja ainoastaan aamuseitsemän ja iltayhdentoista välillä. Yölliset pikavipit kiellettiin vuonna 2012 asiakkaiden suojelemiseksi. Monet ottivat harkitsemattomia luottoja yöllisillä tekstiviesteillä esimerkiksi yökerhoista ja baareista.

Tämän myötä luottoa ei käytännössä voi saada heti tilille 24h vuorokaudessa. Luottohakemuksesi käsitellään kuitenkin heti aamulla ja luotto tilitetään välittömästi hakemuksen hyväksymisen jälkeen!

 

Mitä tarkoittaa joustava tai jatkuva luotto?

Markkinoilla on nykyään paljon niinsanottuja joustavia tai jatkuvia luottoja. Näitä kutsutaan usein myös nimillä joustoluotto, tililuotto ja limiitti.

Joustava luotto on laina, joka toimii kuin luottokortti netissä – se avataan yleensä 2000-3000 euron suuruisena, ja voit tehdä luottorajalta sopivan kokoisia nostoja netissä tai esimerkiksi tekstiviestillä.

Joustavat ja jatkuvat luotot ovat sinänsä hyvin käteviä – jos sinulla ei ole esimerkiksi luottokorttia, ne toimivat teoriassa hyvänä B-suunnitelmana jos rahasi loppuvat äkillisesti ja tarvitset jostain nopeaa luottoa.

Varo joustavien luottojen hurjia korkoja – lue aina hinnasto tarkasti läpi

Joustavien ja jatkuvien luottojen kääntöpuoli on niiden korkea korkotaso – yli 2000 euron luottoja ei säädellä korkokattolailla joten niistä saa kiskoa korkoja käytännössä niin paljon kuin luotonantaja vain kehtaa tehdä.

Karmein esimerkki kiskurikoroista lienee Vivuksen 739 prosentin todellinen vuosikorko:

vivus luoton todellinen vuosikorko

 

Luotto onnistuu myös 18v hakijalle, mutta pienemmissä summissa

Jos olet 18v ja etsit netistä luottoa, sinulle on tarjolla käytännössä 2-3 vaihtoehtoa. Suurin osa luotonantajista on lopettanut lainan myöntämisen alle 20-vuotiaille hakijoille. Tämä johtuu siitä, että juuri täysi-ikäistyneet nuoret ovat tyypillisesti huonoja takaisinmaksajia, mikä tarkoittaa luottotappioita ja liikevoittojen karkaamista.

18v hakijan on kuitenkin mahdollista saada luottoa ainakin seuraavista paikoista (tilanne 4.7.2018):

 • Lainasto
 • Blue Finance

Voit lukea lisää 18v hakijoiden luotonsaamismahdollisuuksista ja luottovaihtoehdoista artikkelistamme.

 

Näin luottoa haetaan

Luoton hakeminen on tehty hyvin yksinkertaiseksi. Käytännössä luottoa pystyy hakemaan vaikka keskeltä metsää yhtä hyvin kuin oman työpöydän äärestä – tärkeintä on, että mukanasi on verkkopankkitunnukset joilla pystyt tunnistautumaan luottojen hakemusjärjestelmään ja todistamaan henkilöllisyytesi.

Luoton hakemisessa on muutama päävaihe:

 1. Luoton summan ja maksuajan valitseminen
 2. Verkkopankkitunnistautuminen
 3. Perustietojen ja tulotietojen ilmoittaminen
 4. Hakemuksen esikatselu ja lähettäminen

Tämän jälkeen luottohakemuksesi käsitellään. Käsittelyssä kestää summasta riippuen yleensä 5-30 minuuttia. Mitä pienempi luotto, sitä nopeammin hakemus käsitellään – joillakin luotonantajilla prosessi on kokonaan automatisoitu.

Kun luottosi on hyväksytty, rahat tilitetään ilmoittamallesi pankkitilille. Rahat siirtyvät välittömästi, jos luotonantajalla on samassa pankissa käytettävissään tili kuin mihin haluat rahat siirrettävän. Jos saman pankin tiliä ei löydy, rahat siirtyvät normaalin tilisiirron tavalla 1-2 arkipäivässä.

 

Vakuudellinen luotto irtoaa usein halvemmalla kuin vakuudeton – punnitse vaihtoehtoja

Vakuudellista luottoa haetaan tyypillisesti perinteisistä kivijalkapankeista. Netin pikaluottoyhtiöt eivät yleensä myönnä lainkaan vakuudettomia luottoja, sillä niiden mukana tulee paljon erilaista paperisotaa ja byrokratiaa mikä hidastaa liiketoimintaa.

Vakuudellisen luoton hakeminen onkin hitaampaa kuin vakuudettoman, sillä luotonantajan tulee tehdä erikseen arvioita vakuuden vakuusarvosta ja siitä, miten se vaikuttaa luoton korkoon.

Vakuudellista luottoa kannattaa kuitenkin harkita, sillä sitä voi saada huomattavasti edullisemmin kuin vakuudetonta luottoa. Luoton vakuutena voi käyttää esimerkiksi asuntoa (tai osaa siitä), autoa tai venettä.

Voit hakea vakuudellista lainaa ainakin näistä pankeista:

 • Nordea
 • OP
 • S-Pankki
 • Danske Bank
 • Aktia

Nordea on yksi niistä pankeista, jotka myöntävät vakuudellista luottoa:

vakuudellinen luotto nordea

 

Hae sinulle sopivin luotto Easy Financen avulla

Palvelumme tarkoitus on tarjota helposti luettavaa tietoa eri luottojen ja lainojen koroista ja kuluista.

Sivustoltamme löydät paljon arvosteluita erilaisista luotoista ja lainoista, sekä enemmän taustaa erilaisten laina-alan kiemuroiden kulisseista.

Ota siis sivustomme seurantaan, niin voit säästää pitkän pennin erilaisten luottojen ja vippien kuluissa!