Pikavippi heti tilille 24h 18v: hae pikavippiä kellon ympäri 18-vuotiaana


18v ja hakusessa pikavippi heti tilille 24h, 7 päivää vuorokaudessa? Pikavippi on yksi suosituimmista lainatuotteista, mitä markkinoilta löytyy ja vaihtoehtoja on myös 18-vuotiaille.

 

Mistä 18v hakija voi saada pikavippiä heti tilille 24h/vrk?

Pikavippiä on vuosi vuodelta vaikeampi hakea 18-vuotiaana. Vielä on kuitenkin ainakin yksi luotonantaja, joka myöntää lainaa myös 18v hakijalle.

Lainasto Oy on jo vuodesta 2011 asti toiminut 100 % suomalainen luotonantaja, joka myöntää pikalainaa 18-vuotiaille.

Lainasto Pikavippi heti tilille 18v 24h

LAINASTON PIKAVIPPI

 • Lainaa 100-400 €
 • Maksuaikaa 12 kk
  • Voit maksaa lainan myös kerralla takaisin silloin kuin haluat
 • Takaisinmaksu joka 2. kuukausi
  • esim. 100 euron pikavippi: 10e + 10e + 10e+ 10e +10e + 87,50e
 • Ikäraja 18 vuotta
 • Ei tulotietojen tarkastusta
 • Pikavippi maksetaan heti tilille kun hakemus on käsitelty

Siirry Lainaston sivuille >>

 

Lainaston pikalaina on yksi markkinoiden edullisimmista lainatuotteista. Sen kulut pysyvät pieninä, vaikka maksuaikaa on jopa vuosi. Esimerkiksi 100 euron lainalle kertyy kuluja yhteensä 37 euroa ja 50 senttiä. Vastaavasti 300 euron lainalle kuluja kertyy 112 euroa 50 senttiä.

Lainasto Oy noudattaa lakipykäliä tarkasti, eikä peri yli 50 prosentin todellista vuosikorkoa pikalaina-asiakkailtaan. Kyseessä onkin hyvä lainatuote nuorelle, joka tarvitsee nopeasti vippiä ja tietää pystyvänsä maksamaan sen takaisin pikkuhiljaa.

 

Saanko pikavipin heti tilille myös yöllä?

Pikavippihakemuksia saa käsitellä ja maksaa tilille lain mukaan vain klo 07-23 välisenä aikana. Lainasto Oy on pitkäaikainen ja luotettava luotonantaja, eikä se riko tätä lakipykälää.

Voit tehdä lainahakemuksen 24h vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Lainahakemukset käsitellään aina aukioloaikoina. Lainaston luotonkäsittelijät tekevät töitä vuoden jokaisena päivänä, joten voit hakea pikavippiä vaikka jouluaattona.

 

Mitä 18v hakijalta vaaditaan, että pikavipin voi saada?

Pikavipin saamiselle on perinteisesti muutama peruskriteeri:

 • Ei maksuhäiriömerkintää
 • Jonkinlaiset tasaiset tulot
  • Palkka, työttömyystuki, varhaiseläke
 • Verkkopankkitunnukset
  • Tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, jotta voit tunnistautua luotonantajan järjestelmään

Periaatteessa et siis tarvitse pikavipin hakemista varten kuin nettiyhteyden ja verkkopankkitunnukset. Et voi kuitenkaan saada pikavippiä, jos olet menettänyt luottotietosi.

 

Miten pikavippiä haetaan?

Pikavipin hakeminen on helppoa ja hakemuksen täyttää yleensä nopeasti. Erityisesti, kun kyseessä on Lainaston 100-400 euron pikalaina, jonka hakemisen yhteydessä tulotietoja ei kysytä.

 1. Klikkaa sivustolla ”Hae lainaa”
 2. Kirjaudu hakemusjärjestelmään verkkopankkitunnuksillasi
 3. Täytä yhteystietosi, pankkitilisi numero ja muut kysytyt tiedot
 4. Lähetä hakemus
  • Hakemuksen käsittelyssä kestää aukioloaikoina ´5-30 minuuttia
 5. Pikavippi maksetaan tilillesi

 

Pikavippiä mainostetaan nykyään paljon sanoilla ”Pikavippi heti tilille 24h vuorokaudessa” – onko tämä harhaanjohtavaa markkinointia?

Monet ovat törmänneet pikavippimainoksiin, joissa luvataan asiakkaalle kuu taivaalta. Rahat heti tilille, välitön käsittely ja ties minkälaisia korulauseita on mahdotonta olla näkemättä, kun kuuntelee radiota tai kävelee kaupungilla.

Fakta on, että jokainen pikavippihakemus tulee käsitellä jollakin tavalla. Joidenkin luotonantajien hakemuskäsittelyjärjestelmät ovat hyvin pitkälti automatisoituja, mutta lopullisen luottopäätöksen tekee 99 % ajasta ihminen. Jos kyseessä on aivan minimaalinen vippi kuten 10-100 euron pikavippi, käsittelyn saattaa hoitaa lähes kokonaan algoritmi tai tekoäly.

Pikavippi on luotonantajalle sen verran riskialtis laina, että sitä ei voi myöntää ihan kenelle tahansa 24h vuorokaudessa. Pikavippi 18v onkin vuosi vuodelta harvinaisempi: 18-vuotiaat ovat yleensä huonoja pikavippiasiakkaita, sillä he jättävät pikavipin maksamatta takaisin todennäköisemmin kuin muut hakijat. Tämä johtuu luultavasti 18v ihmisten alhaisemmasta tulotasosta ja yleisesti nuorten välinpitämättömyydestä.

 

Pikavippi – hinnasto

Pikavippi on selvästi kalliimpi laina kuin esimerkiksi kulutusluotto. Tämä johtuu siitä, että luotonantaja ottaa suuremman riskin tarjotessaan lainaa laajemmalle asiakaskunnalle ilman syvällisempiä tulotarkastuksia. Pikavipin korot vaihtelevat paljon luotonantajakohtaisesti, mutta nyrkkisääntönä voidaan sanoa että lainojen korot vaihtelevat 30 prosentista 120 prosenttiin.

Allaolevasta taulukosta voit tarkastella, millaisia korkoja eri luotonantajat veloittavat lainoistaan. Huomaathan, että 18v hakija voi saada ao. lainoista ainoastaan Lainaston pikalainaa:

Luotonantaja Pikavipin koko Todellinen kuukausikorko *
Lainasto Oy 100-400 € 4,4 %
Everyday 100-2000 € 5,4 %
Fleksiluotto 100-2000 € 6,0 %
NordCredit 100-3000 € 7,4 %

* Todellinen kuukausikorko on laskettu sivustojen ilmoittamista todellisista vuosikoroista

 

Historiaa: pikavippiä on joskus saanut tekstiviestillä saman tien tilille

Vuonna 2013 pikavippien hakemista muutettiin lain voimin. Luotonantajat otettiin huomattavasti tarkempaan syyniin ja koroille asetettiin katto. Aina ei näin kuitenkaan ollut: 2010-luvun vaihteessa pikavippiä haettiin vielä tekstiviestillä, ilman minkään sortin verkkopankkitunnistautumisia.

Siinä missä nykyään luotonantajat haluavat tietää asiakkaastaan mahdollisimman paljon ennen kuin myöntävät tälle pikavippiä, tuohon aikaan luotonantajia kiinnosti vain rahan ulos tyrkyttäminen. Tämä johtuu siitä, että tuohon aikaan korkoja ei säädelty, ja esimerkiksi kymmenien tuhansien prosenttien todelliset vuosikorot olivat tosiasia. Numero kuulostaa hullulta, mutta käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi 100 euron pikavippiä 30 euron kuluilla ja viikon takaisinmaksuajalla.

Lue lisää: Näin rahaa kiskotaan köyhiltä: korko 3100% (Uusi Suomi)

 

Kannattaako 18v hakea pikavippi heti tilille?

Tämä on kysymys, jota kannattaisi pysähtyä pohtimaan ennen kuin täyttää pikavippihakemuksen. Monet 18-vuotiaat eivät mieti taloudellista tilannettaan kovinkaan syvällisesti ja täräyttävät lainahakemuksen joka firmalle, mitä netistä löytävät miettimättä sen kummemmin, miten takaisinmaksu tulee luonnistumaan.

Harva 18-vuotias on vielä palkkatöissä, jonka voimin lainan voisi maksaa ajan myötä takaisin. Suurin osa on vielä koulun penkillä, oli se sitten lukiossa, ammattikoulussa tai jonkinlaisessa oppisopimuspaikassa.

Kysy siis itseltäsi: tarvitsenko pikavippiä oikeasti? Jos epäröit, älä hae lainaa. Maksamatta jätetty pikavippi on nopein tapa menettää luottotiedot. Ilman luottotietoja on hyvin vaikea saada vuokra-asuntoa, puhelin- tai nettiliittymää sekä esim. osamaksusopimuksia, puhumattakaan uusista pikavipeistä.

 

Mihin pikavippi sopii?

Pikavippi on tarkoitettu erilaisiin lyhytaikaisiin rahareikiin, jotka ilmaantuvat arkeen tai juhlaan äkillisesti.

Tällaisia rahareikiä ovat esimerkiksi:

 • Auton hajoaminen
 • Pesukoneen hajoaminen
 • Kännykän näytön särkyminen
 • Tietokoneen simahtaminen
 • Lapsen äkillinen harrastuskulu

Pikavippi on kalliimpi lainatuote kuin esimerkiksi pankin kulutusluotto, mutta se on huomattavasti helpompi saada. Vain harva voi saada tiukan hakijaseulan omaavilta pankeilta lainaa. Tämä tarkoittaa toki myös sitä, että pikavipin korko on suurempi.

Esimerkiksi Lainaston pikalaina on kuitenkin hyvin kohtuukuluinen pikavippi: esimerkiksi 100 euron pikavipistä joudut pulittamaan takaisin yhteensä 137,50 euroa, eli kuluja ja korkoja on yhteensä 37,50 euroa.

Huom! Lainaston pikalaina on ainoa pikavippi, jota voi hakea 18v:na.

 

Pikavippi 24h takaisinmaksu

Pikavippi haetaan usein mahdollisimman äkillisesti, mutta kaikki eivät mieti pikavipin takaisinmaksua. Pikavippi on helppo maksaa takaisin, sillä yleensä laskun voi maksaa netissä luotonantajan palvelussa.

Pikavippi maksetaan takaisin joko erissä tai kerralla. Yleensä säästät korkokuluissa, jos maksat pikavipin kerralla takaisin. Erityisesti 18v hakijalle tämä on tärkeää, sillä jokainen korkokuluissa maksettu euro tuntuu selkänahassa.

Pikavippi voidaan maksaa takaisin vaikka 24h vuorokaudessa, sillä rahat kirjautuvat luotonantajan tilille yleensä välittömästi, jos käytössäsi on joku yleisistä ja suurista pankeista, kuten Osuuspankki tai Nordea. Ja vaikka ei olisi, rahasi maksupäivää käytetään koron laskemisessa, joten et maksa euroakaan ylimääräistä. Käytännössä voidaan sanoa, että 18v hakija voi maksaa pikavippinsä heti luotonantajan tilille, jos hän näin haluaa.

 

Pikavippi 18v: peruuttaminen

Pikavippi haetaan valitettavan usein hätiköidysti. Yleensä hetki luoton tilittämisestä tulee tällaisissa tilanteissa niinsanottu morkkis, ja lainan haluaisi antaa nopeasti takaisin.

Kaikki eivät tiedä, että tämä on täysin mahdollista ja laki itse asiassa velvoittaa luotonantajaa tarjoamaan mahdollisuuden pikavipin peruuttamiseen. Tämä koskee myös 18v pikavipin hakijoita, ja pikavipin voi peruuttaa 24h vuorokaudessa.

Ilmoita peruuttamisesta luotonantajalle. He antavat tällöin ohjeet pikavipin takaisinmaksuun. Yleensä et joudu tällaisessa tilanteessa maksamaan euroakaan korkoja tai kuluja.

Huomaathan, että joudut maksamaan joka euron takaisin, joten et voi peruuttaa pikavippiä jos et pysty maksamaan luotonantajalta lainaamasi summaa välittömästi tilille.

 

Pikavippi heti tilille 24h 18v – yhteenveto

 • Pikavippi on kätevä laina, jos sitä käyttää oikein
 • Pikavippi heti tilille 18v hakijana on tällä hetkellä mahdollinen vain Lainaston pikalainana
  • Lainaston pikalainaa voi hakea 100-400 €
  • Lainalle saa 12 kk maksuaikaa
  • Kulut lainasummasta riippuen 37,50-150,00 €
  • Lyhennykset joka toinen kuukausi
 • Pikavipin takaisinmaksu onnistuu 24h vuorokaudessa
 • Pikavippi on mahdollista peruuttaa
  • Ota yhteyttä luotonantajan asiakaspalveluun, jos haluat peruuttaa lainan
 • Pikavippiä voi hakea yöllä, mutta pikavippihakemuksia käsitellään vain päivisin
 • Pikavippi maksetaan heti tilille, kun hakemus on käsitelty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *