Pikavippi ilman vakuuksia


Tarvitsetko pikavippiä? Sadat tuhannet suomalaiset hakevat vuosittain pikavippiä ilman vakuuksia. Pikavipin hakeminen on helppoa: kymmenet luotonantajat tarjoavat sitä netissä. Kuluttajalla on parempi tilanne kuin koskaan hakea lainaa: kova kilpailu on ajanut pikavippien kulut todellas alas, ja vippiä saa nykyään halvemmalla kuin koskaan.

 

LUOTONANTAJAT, JOTKA MYÖNTÄVÄT PIKAVIPPIÄ ILMAN VAKUUKSIA


Lähes kaikki Suomen luotonantajat myöntävät pikavippiä ilman vakuuksia. Huomaathan  kuitenkin, että yli 10000 euron lainoihin tarvitset usein rinnakkaishakijan. Pikavippiä ei voi myöskään hakea ilman luottotietoja.

LUOTONANTAJA LAINASUMMA LAINA-AIKA KULUTON ENSILAINA?
Suomilimiitti 100-2000 € Luottotili Kyllä
Vivus 100-2010 € 30 vrk Kyllä
Ferratum 50-2000 € 30 vrk Kyllä
NordCredit 100-3000 € Luottotili Kyllä
Lainasto 100-5000 € 12-36 kk Ei
Ostosraha 400-10000 € 12-72 kk Ei
Limiitti 100-2000 € Luottotili Kyllä
Eurolimiitti 10-3000 € Luottotili Kyllä
Fleksiluotto 100-2100 € Luottotili Ei
Euroloan 100-10000 € 3-36 kk Ei
Saldo 150-5000 € Luottotili Ei
Credigo 100-2500 € 12-60 kk Ei
Everyday 20-2000 € Luottotili Ei
Creditstar 50-2000 € 1-12 kk Ei
Ekstraluotto 10-2100 € Luottotili Ei

 

HAEN PIKAVIPPIÄ ILMAN VAKUUKSIA – TARVITSENKO TAKAAJAN?


Et tarvitse. Pikavippien etu on nimenomaan se, että niitä voi hakea täysin ilman vakuuksia tai takaajaa. Halutessasi voit nostaa lainaa tilillesi jopa minuuteissa, vaikka kädessäsi ei olisi muuta kuin puhelin ja verkkopankkitunnukset.

Huomaathan kuitenkin, että asian laita on toinen, jos haet todella suurta lainaa. Pikavippiä haetaan perinteisesti muutama satanen, mutta joskus tarve vaatii isompaa lainaa. Jos et saanut pankista kulutusluottoa, voit hakea netistä jopa 10000 € lainaa. Tähän saatat tarvita jonkinlaisia vakuuksia, tai takaajan. Tähän ei kuitenkaan ole mitään nyrkkisääntöä: selvitä asia siltä luotonantajalta, jonka lainaa haluat hakea. Suurempia lainoja myöntävät esimerkiksi Ostosraha ja Euroloan.

 

 

VAATIMUKSET PIKAVIPILLE ILMAN VAKUUKSIA


Vaikka lainaa voi hakea joustavasti netistä, kuka tahansa ei voi saada lainaa. Luotonantajilla on erilaisia kriteereitä, joiden perusteella asiakkaalle lasketaan luottoriski. Tämän perusteella tehdään päätös siitä, kuinka suuri laina asiakkaalle voidaan myöntää.

Yleisimpiä kriteerejä pikavipin saamiselle ovat seuraavat:

  • Yli 18 vuoden ikä
  • Vakituinen osoite Suomessa
    • Jotkut luotonantajat vaativat myös Suomen kansalaisuuden
  • Ei aktiivista maksuhäiriömerkintää
  • Tasaiset tulot

 

MITÄ ”ILMAN VAKUUKSIA” TARKOITTAA?


Vakuuksilla tarkoitetaan jotain esinettä, rahasummaa tai muuta elementtiä jonka lainanhakija antaa lainanmyöntäjälle niinsanotusti pantiksi siitä, että lainanhakija maksaa velkansa ajoissa takaisin.

Yleisimpiä vakuuden muotoja ovat esimerkiksi autoasunto tai vene.

Vakuuksia pyydetään yleensä vain kivijalkapankkien tarjoamien kulutusluottojen yhteydessä. Netistä haettaessa vakuuksista ei tarvitse huolehtia.

 

PIKAVIPPI ILMAN VAKUUKSIA TAI LUOTTOTIETOJA – ONNISTUUKO?


Lyhyt vastaus: ei onnistu. Pikavipin hakeminen ilman luottotietoja on vuonna 2016 käytännössä mahdotonta. Ainoa porsaanreikä on pyytää ystävää, sukulaista tai muuta tuttavaa hakemaan lainaa puolestasi, ja lainata tämä summa häneltä. Jokainen varmasti ymmärtää, että tällainen järjestely voi tuottaa hankaluuksia.

Luottotietojen menettäminen hankaloittaa elämää monella tavalla. Esimerkiksi vuokra-asunnon, puhelinliittymien ja nettisopimusten hankkiminen hankaloituu huomattavasti.

 

VAIHTOEHTOJA PIKAVIPILLE


Etkö halua hakea pikavippiä? Jos et halua tarjota vakuuksia lainahakemuksesi yhteydessä, lainan hakeminen muuten kuin netin pikavippien kautta voi olla hankalaa.

Pankit kuten Nordea, S-Pankki ja Danske Bank eivät myönnä lainaa yhtä helposti kuin pikavippiyritykset. Tämän seurauksena pankkilainojen korko on toki pienempi.

Voit myös koittaa erilaisia vertaislainapalveluita. Niissä luotonantajana ei toimi yritys, vaan yksittäiset kuluttajat. Kun lainatarjous ja lainanhakija kohtaavat, toinen saa lainaa ja toinen saa korkoa rahoilleen. Ota huomioon, että luoton tarjoaja voi itse määritellä haluamansa koron. Jos tulosi ovat pienet, et välttämättä saa matalakorkoista lainaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *