HAE HETI

Pikavippi: hae reiluin pikalaina heti tilille

Täytä 3 minuutin nettihakemus ilman sitoumuksia, näet heti millaista lainaa voit mistäkin saada (yli 20 pankkia ja luotonantajaa).

Ladataan..

Hae lainaa 2 000–60 000 € ilman vakuuksia

Tarvitsetko pikavippiä? Et ole yksin: sadat tuhannet suomalaiset hakevat pikavippiä vuosittain. Pikavippi on muodostunut osaksi monen arkea sen ketteryyden, joustavuuden ja ennen kaikkea nopeuden takia.

Easy Financen avulla pikavipin hakeminen on helpompaa ja läpinäkyvämpää kuin koskaan!

 

1. Täytä hakemuslomake

Täytä hakemuslomake sivun yläreunassa. Siinä kysytään luotonannon kannalta tärkeitä perustietoja, kuten yhteystietojasi ja tulotietojasi.

2. Valitse sopivin laina

Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat esikäsiteltyjä lainatarjouksia tarkkoine hintatietoineen niiltä luotonantajilta, jotka haluavat myöntää sinulle lainaa.

3. Nosta rahat tilillesi, jos haluat

Kun olet tarkastellut tarjouksia, voit valita niistä parhaan ja viimeistellä hakemuksen. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse valita yhtään lainasopimusta.

Löydä edullisin pikavippi muutamassa minuutissa

Pikavipin kilpailuttamisella säästät selvää rahaa

Edullisen ja kalliin lainan ero on tähtitieteellinen

Jos lainaa ei kilpailuta, turhia korkokuluja ja muita miinusmerkkisiä laskun rivejä ei yleensä mitata kympeissä, vaan satasissa tai pahimmillaan jopa tuhansissa euroissa.

Easy Financen avulla näet aina selkeästi, mitä mikäkin laina maksaa. Todellista vuosikorkoa ja maksusuunnitelmia vertailemalla voit tehdä harkitun päätöksen, ja hakea juuri sitä markkinoiden edullisinta sinulle myönnettävää luottoa.

Älä haaskaa rahojasi korkoihin – täytä hakemus tämän sivun yläreunassa!

– 500 €

Muotoillaan se näin: maksaisitko sinä mielelläsi esimerkiksi 500 euroa turhia korkoja ja kuluja pikavipin kilpailuttamisen sijaan?

Nopean pikavipin ei tarvitse olla kallis

Älä tärvele talouttasi, nosta edullisin vippi tilillesi minuuteissa

Easy Financen avulla löydät helposti juuri sen sinulle sopivimman, edullisimman pikavipin. Taulukon selaamisessa menee vain sinulta vain muutama minuutti, löydät edullisimman lainan näppärästi!

Korkeakorkoinen, piilokuluja täynnä oleva luottosopimus voi pilata vakaankin henkilökohtaisen talouden – älä ole yksi luottotietonsa menettäneistä, vaan ota hinnoista, koroista ja kuluista selvää nopeasti ja läpinäkyvästi palvelumme avulla.

Voit täyttää näppärän hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

✅100 % ilmainen palvelu

✅Ei mitään tietojen syöttämistä

✅Yli 25+ luotonantajaa

Usein kysyttyä pikavipeistä

Vastauksia yleisimpiin pohdinnan aiheisiin

VOIKO PIKAVIPPIÄ SAADA ILMAN VAKUUKSIA?

Kyllä! Pikavippiä haetaan yleensä nimenomaan ilman vakuuksia tai takaajaa. Tästä nimenomaisesta asiasta johtuu myös pikavippien pankkilainoja korkeampi korkotaso; kuluttajaluottoja netin kautta myöntävillä yrityksillä on suurempi riski kärsiä luottotappio kuin perinteisellä kivijalkapankilla, tästä syystä myös lainatuotteiden hinnat ovat kalliimpia.

 

KUINKA NOPEASTI PIKAVIPIN SAA TILILLE?

Pikavipin saa tilille hakemuksen lähettämisen jälkeen yleensä noin 5-15 minuutissa. Huomaathan, että lainoja saa maksaa tilille vain klo 07-23. Yölliset pikavipit on kielletty lainsäätäjän toimesta.

 

MIKÄ PIKAVIPIN IKÄRAJA ON?

Pikavippiä voi hakea jokainen yli 18-vuotias, Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Huomaathan kuitenkin, että eri luotonantajilla on erilaiset lainanmyöntökriteerit. Jotkut luotonantajat myöntävät lainaa esimerkiksi vain yli 21-vuotiaille. Tarkista pikalainan ikäraja haluamasi luotonantajan verkkosivuilta.

 

ONKO PIKAVIPPI KALLIS?

Pikavippi on kalliimpi kuin pankkilaina, mutta pikavippi on myös huomattavasti helpompi saada. Pikavippien kuukausikorko on keskimäärin noin 4,0 %, kun pankkilainoissa tämä luku on 0,5-1,0 %. Pikavipit maksetaan kuitenkin takaisin nopeammin kuin pitkäaikaiset pankkilainat, joten todellinen vuosikorko on huono mittari kalleudelle.

 

VOIKO PIKAVIPPIÄ SAADA ILMAN LUOTTOTIETOJA?

Ei voi. Luotonantajat ovat viime vuosina tiukentaneet lainakriteerejään, eikä luottotiedottomille myönnetä enää nykyään vippiä, vaikka talous olisi ollut jo pidemmän aikaa vakaalla pohjalla.

 

MITÄ PIKAVIPIN HAKEMISEEN TARVITSEE?

Pikavippiä on helppo hakea, sillä tarvitset sen hakemiseen ainoastaan internet-yhteyden, nettiselaimen ja verkkopankkitunnukset. Pieniä lainoja hakiessa ei tarvitse todistaa tulotietoja, niipä sinun ei tarvitse kaivaa esiin esimerkiksi palkkakuittejasi tai verotustodistuksiasi. Lainahakemuksen voi täyttää niin puhelimella, pädillä kuin tietokoneellakin.

 

MITEN SAAN SUUREMMAN PIKAVIPIN?

Easy Financen kautta on helppo hakea kaikenkokoisia lainoja! Voit valita sivun yläreunan hakemuksesta lainasummaksi mitä tahansa 100 ja 70 000 euron väliltä. Kaikki lainat ovat vakuudettomia, etkä tarvitse niihin takaajaa.

Pikavippi – nopea, näppärä laina

Tarvitsetko lainaa? Pikavippi on yksi suosituimmista tavoista rahoittaa arjen yllätyksiä ja äkillisiä menoja. Pikavippiä voi nimittäin hakea netistä kätevästi suoraan tilille jopa minuuteissa! Pikavipille ei ole muita vaatimuksia kuin 18 vuoden ikä ja puhdas maksuhäiriörekisteri. Jos olet menettänyt luottotietosi, lainan hakeminen voi olla hankalaa – useimmat luotonantajat eivät myönnä lainaa henkilöille, jotka ovat menettäneet luottotietonsa. Luottotiedot palautuvat yleensä muutamassa vuodessa.

Pikavipin hyvä puoli on se, että sen hakeminen on huomattavasti ketterämpää kuin pankkilainan. Pikavippiä voi hakea verkkopankkitunnuksilla kaikilla laitteilla, joissa on internet-yhteys. Halutessasi voit siis täyttää hakemuksen vaikka älypuhelimellasi, jos käsissäsi ei ole tietokonetta juuri sillä hetkellä.

Hakemus on yleensä nopea, sillä pienempiä pikavippejä varten ei tarvitse toimittaa kopioita tai skannauksia esimerkiksi palkkanauhasta tai tiliotteesta. Voitkin hakea lainaa yksinkertaisesti yhteys- ja henkilötietosi täyttämällä. Luotonantaja tekee tämän jälkeen tarkastuksen, jonka perusteella päätetään voitko saada lainaa.

Millaisia pikavippejä netistä löytyy?

Kun mietitään netistä haettavia lainoja, monille tulee ensimmäisenä mieleen nimenomaan pikavipit. Tällä termillä tarkoitetaan perinteisesti lyhytaikaista, melko pientä lainaa, jolla on korkeahko korko. Nykyään netistä löytää kuitenkin myös paljon muunkintyyppisiä lainatuotteita.

Kertalainat

Kertalainalla tarkoitetaan lainaa, joka otetaan yhtenä könttänä ja maksetaan sovitun maksuaikataulun mukaisesti pois, yleensä kuukausittain. Kertalainoja voi hakea aina satasista jopa kymmeniin tuhansiin euroihin asti, ja niiden korot vaihtelevat rajusti aina kymmenestä prosentista jopa satoihin prosentteihin asti. Kertalaina onkin perinteinen lainaamisen muoto, ja sen myötä suosituin lainatyyppi.

Kulutusluotot ja joustoluotot

Markkinoille on ilmestynyt viime vuosina uudenlaisia lainatuotteita nimenomaan internetiin: kulutusluotot ja joustoluotot ovat kasvattaneet suosiotaan räjähtävästi, sillä ne ovat huomattavasti ketterämpiä lainatuotteita kuin perinteikkäämmät kertalainat.

Joustoluotto toimii kuten luottokortti, sillä siltä voi nostaa lainaa aina, kun siltä tuntuu. Asiakkaalle myönnetään yleensä 2000-3000 euron limiitti. Voit kirjautua luotonantajan palveluun ja tehdä tältä limiitiltä sopivan kokoisia nostoja. Tämän jälkeen lyhennät luottosi saldoa kuukausierissä. Mitä suurempi kuukausierä, sitä nopeammin saldo pienenee ja sitä vähemmän maksat korkokuluja. Pienemmän kuukausierän etu on kuitenkin se, että se mahdollistaa suurempien hankintojen tekemisen ja joustavamman takaisinmaksun. On suositeltavaa, että maksat lainan niin suurilla kuukausierillä takaisin kuin vain kykenet – näin maksat vähemmän korkokuluja pitkässä juoksussa.

Pikavippiä saa täysin vakuudettomasti

Pikavipin yksi isoimmista eduista on se, että sitä voi hakea 100% henkilötakauksella, eli et joudu asettamaan mitään omaisuutta lainan vakuudeksi. Tämän ansiosta lainan hakuprosessi on todella ketterä – riittää, että luotonantaja saa tietoonsa kuka lainaa hakee ja mikä tämän tulotaso on. Kivijalkapankit haluvat usein luotoilleen jonkin sortin vakuuksia, erityisesti jos kyseessä on suuri laina. Näiden vakuuksien hyväksyttäminen ja verifikoiminen on päivien prosessi, ja vaatii yleensä käyntejä konttorilla. Tämä on auttamattoman kömpelö metodi hakea lainaa, kun otetaan vertailukohteeksi näppärä ja helppo nettilaina.

Huomaathan kuitenkin, että jos haet suurta lainaa (yleensä väh. 5000 €), joudut usein hakemaan lainaa rinnakkaishakijan kanssa. Tämä on metodi jolla luotonantajat laskevat omaa luottoriskiään – riski jaetaan näin kahdelle hakijalle yhden sijaan. Rinnakkaishakija voi olla kuka tahansa, yleensä se on puoliso. Huomaa kuitenkin, että rinnakkaishakija vastaa lainasta 100% samalla tavalla kuin ns. päähakijakin. Älä siis laita nimeäsi mihinkään sopimuksiin, minkä vaatimuksista et ole varma.

Mitä vaatimuksia pikavipille on?

Eri luotonantajilla on erilaisia luotonantokriteereitä, eli ns. scoring-järjestelmiä. Jokin luotonantaja saattaa painottaa palkkatulojen suuruutta eri tavalla kuin toinen, kun taas joku luotonantaja ei välttämättä myönnä lainaa sellaiselle henkilölle, jolla on jo laina avoinna toisella firmalla. Tämän suhteen standardit ovat kuitenkin löystyneet, ja vastuuttoman asiakkaan harmiksi vippiä voi hakea todella monesta lainayhtiöstä. Tämä on useille hankala paketti hallita, ja liian monta vippiä onkin vaarallisen tehokas keino jyrätä luottotiedot nolliin.

Mihin pikavippiä voi käyttää?

Pienelle lainalle on monenlaisia käyttötarkoituksia. Yleisin on ehdottomasti erilaiset äkilliset kulut, kuten auton korjaaminen tai esim. yksityisen lääkäriaseman laskun maksaminen.

Oikein käytettynä pikavippi on erinomainen tapa paikata rahareikiä. Se toimii erinomaisesti esimerkiksi palkkaennakkona, jos tiedät pystyväsi maksamaan lainan takaisin lyhyen ajan sisällä. Tässä tapauksessa laina ei ehdi kasvamaan korkoa juurikaan, minkä myötä saat lainan maksettua takaisin pienillä kuluilla. Halutessasi voit toki ottaa lainaa myös pidemmällä maksuajalla. Tässä tapauksessa kuukausierät ovat pienempiä, mutta pitkällä juoksulla maksat lainaa enemmän takaisin.

Mihin pikavippi ei sovi?

Pikavipillä voi rahoittaa monenlaisia asioita ja rahan käyttökohteita miettiessä ainoastaan taivas on rajana. On kuitenkin fiksua pitää mielessä, että lainarahalla ei kannata rahoittaa esimerkiksi alkoholinkäyttöä tai uhkapelien pelaamista. ”Lainaan rahaa jotta voin voittaa tappioni takaisin” on satavarma resepti totaaliseen henkilökohtaisen talouden kaatumiseen. Älä pelaa velkarahalla.

Kuluton, ilmainen pikavippi

Pikavippiä voi hakea myös täysin kuluttomasti ja korottomasti. Kuluttomat pikavipit ovat luotonantajien sisäänheittotuotteita, ja niillä houkutellaan asiakas rekisteröitymään sivuston palveluiden äärelle. Näin asiakkaalle voidaan mainostaa jatkossa kulullisia tuotteita, millä katetaan kuluttoman lainan aiheuttamat tappiot. Älä siis ihmettele, jos saat paljon mainospostia luotonantajalta haettuasi kulutonta pikavippiä.

Suuremmat lainat

Joskus voi tulla vastaan tilanne, missä muutaman sadan euron vippi ei riitä, vaan tilanne vaatii suurempaa, useiden tuhansien eurojen lainaa. Tässä tilanteessa vaihtoehtojen määrä laskee roimasti.

Suurempaa, 5000-10000 euron lainaa myöntää netin kautta melko harva luotonantaja. Tällä hetkellä tällaista lainaa voi hakea esimerkiksi Ostosrahan tai Euroloanin kautta. Myös Lainasto tarjoaa nykyään 5000 euron kulutusluottoa.

Suurempien lainojen hakeminen on erilaista kuin pienten vippien. Mitä suurempi rahasumma, sitä tiukemman tarkastuksen luotonantaja joutuu tekemään, jotta voi varmistua luottoriskin suuruudesta. Jos haet 10000 euron lainaa, joudut todennäköisesti skannaamaan ja lähettämään monenlaisia tositteita, esimerkiksi palkkakuitin, tiliotteen tai eläketodistuksen.

5 000-10 000 € lainojen ikäraja korkeampi

Suuremmilla lainoilla on myös korkeampi ikäraja. Siinä missä vippiä voi hakea jo 18-vuotiaana, tuhansien eurojen luotoille ikäraja on yleensä vähintään 20 vuotta. Joillakin luotonantajilla ikäraja saattaa nousta jopa 23-25 vuoteen asti. Nuorilla laina-asiakkailla ei ole yleensä takaisinmaksukykyä suurempia lainoja varten, niinpä nuoret henkilöt on rajattu kokonaan pois suurien lainojen hyväksytyistä asiakasryhmistä.