HAE HETI
Ladataan..
Etusivu » Pikavippi » Pikavippi 100 – nopea, pieni laina

Pikavippi 100 – nopea, pieni laina

Tarvitsetko 100 euron pikavippiä? Sitä on liikkeellä: todella moni suomalainen hakee pikavippiä arjen yllätyksien paikkaamista varten.

Pikavipeissä on paljon potentiaalia, sillä niiden avulla voit hetkellisesti kasvattaa tilisi saldoa ja tehdä tärkeitä hankintoja. Pikavippi 100:n kääntöpuoli on ehdottomasti se, että laina on aina lainaa, ja pikavippien kohdalla korko on usein korkeampi kuin perinteisissä asuntolainoissa tai opintolainoissa.

Pikavippi 100 ei kuitenkaan ole kallis laina, jos sen kilpailuttaa. Tästä artikkelista löydät tietoa sadan euron pikavippien koroista ja kuluista.

 

Miten haen pikavippi 100 €?

Pikavippi 100:n hakeminen on helppoa. Monet luotonantajat tarjoavat 100 euron pikavippiä jopa ilman tulotietojen todistamista. Kyseessä on niin pieni vippi, että sen voi myöntää huoletta monenlaiselle asiakkaalle.

Pikavipin hakeminen tapahtuu yleensä näissä askelissa:

  1. Valitse luotonantaja
  2. Valitse 100 euron laina
  3. Tunnistaudu hakemusjärjestelmään verkkopankkitunnuksillasi
  4. Täytä hakemukseen yhteystietosi ja pankkitilisi numero, sekä tulo- ja menoarvio
  5. Lähetä hakemus!

Pikavipin hakeminen kestää yleensä 3-5 minuuttia, ja rahat maksetaan tilillesi luotontantajan lainapalvelun aukioloaikoina yrityksestä riippuen 3-30 minuutissa. Helppoa ja hauskaa!

 

Esimerkkejä 100 euron pikavipeistä

Alta löydät esimerkkejä 100 euron pikavipeistä. On hienoa huomata, kuinka moni luotonantaja tarjoaa täysin kulutonta ensilainaa uusille asiakkaille. Rehti kilpailu onkin avannut kuluttajille paljon mahdollisuuksia hakea todella edullisia, ja jopa täysin kuluttomia pikavippejä.

PIKAVIPPIKULUTLAINA-AIKALUOTONANTAJA
100 €0 €45 vrkSuomilimiitti
100 €0 €30 vrkFerratum
100 €0 €30 vrkVivus
100 €5 €90 vrkEuroloan

 

Pikavippi 100 €

 

Mihin pikavippi 100 € sopii?

Kuten summasta huomaa, 100 euron pikavippi ei ole mikään massiivinen lainatuote. Satasen vipillä rahoitetaankin yleensä nimenomaan äkillisiä, pieniä menoeriä, kuten hammaslääkärin laskuja, auton korjaamista tai vaikka lasten harrastusvälineitä. Joskus nämä ostokset eivät voi odottaa, niinpä rahoitusta on hyvä hakea netistä.

100 euron pikavipillä voi myös tukea omaa talouttaa, vaikka se ei yksinään rahoittaisikaan ostoksia. Esimerkiksi muutaman sadan euron äkkilähtö pikavippi 100:lla tehostettuna voi tuoda arvokkaan levähdystauon arkeen. Muistathan kuitenkin olla tarkkana matkabudjetin kanssa – monilla meistä se tuppaa venymään, ja pikavipin takaisinmaksu vaikeutuu. Onneksi esim. NordCredit tarjoaa täysin kulutonta ensilainaa lomailijoille.

 

Pikavippi 100 € historiaa

Pikavippien (eng. payday loans) myöntäminen lähti toden teolla käyntiin Suomessa vuonna 2005. Ensimmäiset pikavipit olivat järkyttäviä lainatuotteita verrattuna nykyiseen tarjontaan: niiden takaisinmaksu saattoi olla muutamia päiviä, ja todellinen vuosikorko nousi käsittämättömiin lukemiin. 7 vuorokauden laina-ajan tekstarivipin KSL:n mukainen todellinen vuosikorko saattoi olla jopa kymmeniä tuhansia prosentteja!

Pikavippiala pysyi eräänlaisena villinä läntenä vuosikausia. Vuonna 2009 pikavippien myöntäminen yöllä kiellettiin. Pikavippi 100:n myöntäminen korkealla korolla ei kuitenkaan loppunut: suurin osa pikavipeistä oli yhä tuhansien prosenttien vuosikoron kiskurikorkoisia lainoja.

Vuonna 2012 pikavippiala muuttui, kun lainsäätäjät päättivät korkokatosta. Se sääti alle 2000 euron pikaluotoille 50 prosentin todellisen vuosikoron rajan. Ongelmat eivät kuitenkaan kadonneet: luotonantajat muuttivat rahoitustuotteitaan niin, että korkokatto saatiin kierrettyä. Eduskunta miettiikin nyt, saako nämä liian kalliit luotot kiellettyä.

Vuonna 2016 pikavippi on kuitenkin huomattavasti järkevämpi tuote kuin esimerkiksi kolme vuotta sitten. Nykyään suurin osa ensilainoista on täysin kuluttomia, ja lainatuotteiden todellinen vuosikorko pyörii muutamissa kymmenissä prosenteissa myös kuluttomien tarjousten jälkeen. On silti syytä olla tarkkana lainaa valitessa, sillä pikavippi 100 kulut eroavat luotonantajittain selkeästi erityisesti takaisinmaksu- ja sivukulurakenteiden takia. Easy Financen pikavippivertailu tarjoaa läpinäkyvän tavan valita edullisin ja turvallisin laina.

 

Mihin 100 euron pikavippi ei sovi?

100 € pikavippi ei sovi erilaiseen päihteiden väärinkäyttöön tai toisten vippien kuittaamiseen. Pikavippi on tarkoitus ottaa ainoastaan silloin, kun sen voi maksaa omista tuloistaan takaisin nopeasti ja takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti. Tämän takia pikavippiä käytetään usein palkkaennakkona.

Pikavippi ei myöskään sovi henkilölle, jonka elämänhallinta ei ole kunnossa. Huomaathan, että pikavipin takaisinmaksun laiminlyönti aiheuttaa merkinnän maksuhäiriörekisteriin. Kun menetät luottotietosi, puhelin-, netti- ja esimerkiksi sähkösopimusten solmiminen hankaloituu huomattavasti.

Pikavippi 100:lla ei myöskään tule pelata uhkapelejä. Jos et pysty kontrolloimaan pelaamistasi, ota yhteys esimerkiksi Raha-automaattiyhdistyksen peluuriin. Se tarjoaa tukea peliongelmien kanssa painiville kuluttajille.