HAE HETI
Ladataan..
Etusivu » Pikavippi » Pikavippi 19v: lainaa 19v hakijalle

Pikavippi 19v: lainaa 19v hakijalle

Tarvitsetko pikavippiä? Pikavippi 19v on perinteinen pikalaina, jolle saa yleensä 3-12 kuukautta takaisinmaksuaikaa. Pikavippiä voi saada myös täysin kuluttomasti! Kulutonta pikavippiä tarjoavat mm. Ferratum ja Suomilimiitti.

 

Pikavippi 19v: näin haet

Pikavippi 19v on helppo ja nopea lainatuote, sillä sen hakeminen käy nopeasti ja vaivattomasti. Pikavipin hakeminen onnistuu näin:

  1. Valitse luotonantaja
    • Kulutonta ensilainaa: SuomilimiittiLimiittiFerratum
  2. Valitse lainasumma
    • 19v hakija saa yleensä n. 100-400 euron suuruisen pikavipin
  3. Täytä hakemus
    • Hakemuksen täyttäminen kestää luotonantajasta riippuen noin 2-4 minuuttia

 

Mitä tarvitset pikavippi 19v hakemiseen

Kun haet pikavippiä, tarvitset vain verkkopankkitunnukset. Niiden avulla voit tunnistautua turvallisesti luotonantajan hakemusjärjestelmään. Tulotietoja ei tarvitse todistaa erilaisilla tositteilla: riittää, että luottotietosi ovat kunnossa. Poikkeus on, jos haet suurempaa lainaa tai esimerkiksi usean tuhannen euron kulutusluottoa. Siinä tapauksessa luotonantokriteerit ovat tiukemmat, ja saatat joutua lähettämään esimerkiksi palkkakuitin lainankäsittelijälle todisteeksi siitä, että voit maksaa lainan takaisin ongelmitta.

Kun olet tunnistautunut hakemusjärjestelmään, voit syöttää tietosi, valita lainasumman ja lähettää hakemuksen. Niin helppoa se on! Pikavipin hakemiseen ei tarvita suuria valmisteluja: riittää, että täytät hakemuksen huolellisesti ja täsmällisesti.

 

Millaisen lainan 19v hakija voi saada?

Kun olet 19-vuotias, voit hakea helposti muutaman sadan euron vippiä. Sille ei ole yleensä muita vaatimuksia kuin se, että luottotietosi ovat kunnossa. Suurempaa lainaa on hankalaa saada. Useimmat luotonantajat vaativat vähintään 20 vuoden iän, jos haluat hakea esimerkiksi 2000 euron lainaa. Joillakin lainantarjoajilla ikäraja on jopa 23.

Yleisesti ottaen alle 20-vuotiaana ei kannata haaveilla suurista lainoista. Nuorilla on harvoin tarpeeksi hyvät tulot suurempien lainojen takaisinmaksua varten, niinpä tietyn ikärajan alle jäävät henkilöt hylätään usein automaattisesti.

Hakemuksen täyttäminen ei kuitenkaan sido sinua mihinkään, niinpä voit huoletta kokeilla millaista lainaa voisit 19-vuotiaana saada.

 

Milloin pikavippi ei ole hyvä vaihtoehto?

Jos tiedät, että takaisinmaksun kanssa voi tulla ongelmia, älä hae pikavippiä. Ongelmat voivat kasautua moninkertaisiksi, jos paikkaat rahapulaasi pikavipeillä. Koita lainata aina ensin kavereilta tai esim. sukulaisiltasi. Pikavippi ei ole myöskään hyvä vaihtoehto niinsanottua viihteelle lähtöä varten. Jos sinulla ei ole alun perinkään varaa lähteä bailaamaan, miten kuvittelet, että saat satojen eurojen lainan maksettua takaisin 1-3 kuukauden sisällä? Moni nuori on pilannut henkilökohtaisen taloutensa pikavipeillä. Jos tulosi ovat minimaaliset eikä sinulla ole tiedossa uusia tulonlähteitä, älä hae lainaa.