HAE HETI
Ladataan..
Etusivu » Pikavippi » Pikavippi 200 €: 200 euron pikalaina

Pikavippi 200 €: 200 euron pikalaina

Pikavippi on suosittu rahoitustuote, jota haetaan usein yllättäviin arkisiin ostoksiin ja kuluihin. Pikavippi 200 on yksi suosituimmista pikavipeistä, sillä sen avulla pystyy kuittamaan hieman isompia ostoksia kuin 100 euron pikavipillä. 200 euron pikalaina ei myöskään kerrytä kuluja kovinkaan paljon.

 

Miten pikavippi 200 € haetaan?

Pikavippi 200 on helppo hakea, sillä pikavippiä voi hakea netissä niin puhelimella, tietokoneella kuin tabletillakin. Tarvitset hakemista varten:

  • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne
  • Internet-yhteys
  • Päivitetty verkkoselain (esim. Google Chrome, Firefox)

Pikavipin hakemisessa on yleensä muutama tavanomainen vaihe:

  1. Summan valitseminen
  2. Verkkopankkitunnuksilla tunnistautuminen
  3. Yhteystietojen ja pankkitilin numeron syöttäminen
  4. Hakemuksen tarkastaminen ja lähettäminen

Hakemisessa kestää vain minuutteja, ja se on todella helppoa ja sulavaa. Pikavippiä hakiessa voi yleensä kysyä apua ilmaiseksi luotonantajan asiakaspalvelusta.

 

Missä pikavippiä voi hakea?

Pikavippiä voi hakea jokainen Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinulla pitää olla osoite Suomessa. Voit siis hakea lainaa myös ulkomailta, jos vakituinen asuntosi sijaitsee Suomessa. Monet hakevatkin pikavippiä esimerkiksi Fuengirolasta tai muista suomalaisten suosimista lomakohteista.

Pikavippiä voi hakea kätevästi netissä.

 

Mitä pikavippi 200 käytännössä tarkoittaa?

200 euron pikavippi on pieniluontoinen vippi. Usein tällaista pikavippiä voi hakea täysin kuluttomasti. Pikavippi 200:n kulut ovat yleensä n. 40-90 €, jos sitä ei hae kuluttomana ensilainana. 200 euron pikavipillä voi ostaa monenlaista pientä, arkista kulutustavaraa tai palvelua, kuten ravintolaillallisen, pientä elektroniikkaa tai esim. hotelliviikonlopun.

Pikavippi kannattaa kilpailuttaa, sillä lainatuotteissa voi olla selviä eroja niin kuluissa kuin takaisinmaksuajoissa. Vuosikoroissa voi olla jopa kymmenkertainen ero. Me Easy Financella teemme kuitenkin yhteistyötä ainoastaan Suomen korkokattolakia noudattavien luotonantajien kanssa – et siis joudu huijatuksi, kun täytät hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

 

Miksi pikavippiä haetaan?

Ihmiset hakevat 200 € pikavippejä yleensä arkisia ”yllätyksiä” varten. Näitä ovat esimerkiksi:

  • Auton korjaaminen
  • Yksityisellä lääkäriasemalla käynti
  • Puhelimen ostaminen

Usein ajaudumme tilanteisiin, joissa rahaa ei yksinkertaisesti ole, vaikka sille olisi tarvetta. Kuluton pikavippi on oiva vaihtoehto tällaisen äkillisen rahareiän paikkaamiseen, sillä kuluttomasta pikavipistä et joudu pulittamaan sentin senttiä kuluja tai korkoa.

 

Milloin voin hakea 200 € pikavipin?

Pikavippiä voi hakea klo 07-23. Laki kieltää pikavippien tilittämisen tämän kellonajan ulkopuolella. Jos joku luotonantaja mainostaa 24/7 pikavippiä, kyseessä on joko lakipykälän rikkominen tai huijaava mainoslause. Lainaa voi usein hakea jopa 24 tuntia vuorokaudessa, mutta hakemuksia käsitellään vain klo 07-23. Muista tarkistaa luotonantajan sivuilta, mihin aikaan lainahakemuksia käsitellään, jos rahoilla on kiire.

 

Kuka voi hakea pikavippiä?

Pikavippiä voi hakea jokainen 18-vuotias, Suomessa vakituisesti asuva henkilö, joka ei ole menettänyt luottotietoja. Huomaathan, että maksuhäiriömerkintä voi kestää jopa 3-4 vuotta. Nopeiten saat luottotietosi takaisin, jos maksat laskusi ajoissa.