HAE HETI
Ladataan..
Etusivu » Pikavippi » Lainaa 2000 €: kulutusluotto heti tilile

Lainaa 2000 €: kulutusluotto heti tilile

Lainaa 2000 on yleensä luottotilimallinen laina

Kulutusluottoa on tarjolla karkeasti kahdenlaista sorttia: kertalainaa ja luottotililainaa.

Kertalainalla tarkoitetaan kulutusluottoa, jolle sovitaan lainan maksuhetkellä maksuaikataulu ja jonka saa yhtenä könttäsummana tilille kerralla.

Luottotililainalla tarkoitetaan kulutusluottoa, jolle ei sovita tiukkaa maksuaikataulua – lainaa lyhennetään sovituissa kuukausierissä kuten luottokorttilaskua.

Kertalaina on yleensä edullisempi kuin luottotili. Luottotilimallisia kulutusluottoja on kenties helpompi lyhentää, sillä niiden kuukausierät ovat perinteisesti pienempiä kuin kertalainojen – luottotileissä kuukausierä on yleensä max. 200 €, tai jopa vähemmän. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että kulutusluotto kerryttää korkoa pidempään kuin kertalainassa, ja maksat pitkällä juoksulla jopa huomattavasti enemmän korkoja ja kuluja.

Kertalainaa myöntävät ne luotonantajat, joiden lainatuote on merkitty taulukkoon tarkalla maksuajalla (esim. 1 v, 4 kk). Luottotilejä ovat ne lainat, joiden lyhennys tapahtuu Kuukausilyhennys-mallilla.

 

Kulutusluottoa saa heti tilille myös 2000 euron summissa

Kulutusluoton tarve on yleensä akuutti, eikä asiakkaalla ole aina aikaa odotella tuntikausia tai jopa päiviä, että rahat maksetaan tilille. Sen takia netin kulutusluotot ovat kasvattaneet suosiotaan huimasti: niiden kautta rahaa saa tilille hyvin nopeasti, joskus jopa minuuteissa.

NÄIN HAET KULUTUSLUOTTOA

Kulutusluottoa on helppo hakea Easy Financen kautta. Palvelun avulla saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 15 palvelusta!

  • Valitse lainasumma
  • Täytä lomake ja lähetä hakemus
  • Tarkastele lainatarjouksia
  • Nosta paras laina tilillesi

Aloita hakemus tämän sivun yläreunassa.

 

Kuka voi hakea 2000 euron luottoa?

Kulutusluotto 2000 on melko iso raha, eikä sitä voi hakea ihan kuka tahansa. Tärkeää on esimerkiksi se, että sinulla on tarpeeksi nettotuloja muiden menojen jälkeen laina lyhentämiseen. Tämä on yleensä mahdollista ainoastaan, jos asiakkaalla on vakituinen työ tai muu säännöllinen rahavirta.

Kulutusluottoa ei voi hakea ilman luottotietoja. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, et voi hakea kulutusluottoa. Luotonantajat tarkistavat maksuhäiriörekisteristä asiakkaan tiedot ennen lainan hyväksymistä.

Kulutusluoton ikäraja on aina väh. 18v, mutta joskus jopa 23v. Kulutusluoton ikäraja vaihtelee luotonantajittain. Joidenkin luotonantajien ikäraja on vain 18 vuotta, mutta se voi vaihdella – tarkista luotonantajan sivuilta kulutusluoton ikäraja.

 

Kulutusluotto 2000 € myös ilman vakuuksia

Netin kulutusluottoja voi perinteisesti hakea myös täysin ilman vakuuksia. Vakuudettomien luottojen korko on kuitenkin hieman korkeampi kuin esimerkiksi pankin kulutusluoton, jolle voidaan antaa vakuuksia. Tämä johtuu siitä, että luotonantajan riski kasvaa sitä mukaa, mitä vähemmän vakuuksia hakija antaa yritykselle. Jos vakuuksia ei ole lainkaan, riskit pitää kattaa tarpeeksi suurella korolla.

Kun haet kulutusluottoa ilman vakuuksia, sinun tulee osoittaa maksukykysi muilla tavoin, esimerkiksi säännöllisillä palkkatuloilla. Tätä varten joudut yleensä skannaamaan ja lähettämään palveluun kopion palkkanauhastasi, tai esimerkiksi kopion tiliotteestasi. Näitä tietoja käytetään luottamuksellisesti ainoastaan hakemuksen käsittelyyn.

 

Mikä on Suomen halvin kulutusluotto vuonna 2018?

Netin halvin kulutusluotto lienee tällä hetkellä Komplett Bankin kulutusluotto. Sen todellinen vuosikorko on vain 14,90 % ja siinä ei ole lainkaan lyhennyspakkoa, maksat siis halutessasi ainoastaan lainan korot.

Komplett Bankin luotto on markkinoiden halvin siksi, että se on uusi yritys ja koittaa saada jalansijaa Suomen markkinoilta aggressiivisella hinnoittelullaan. Sen luottotili kannattaakin ottaa nopeasti käyttöön, sillä tällainen avajaisten kunniaksi asetettu ale-hinta ei välttämättä kestä pitkään.