HAE HETI
Ladataan..
Etusivu » Pikavippi » Pikavippi 300 € – kaikki 300 euron pikavipit kuluineen

Pikavippi 300 € – kaikki 300 euron pikavipit kuluineen

Pikavippi haetaan yleensä silloin, kun tili näyttää lähes tyhjältä ja jotain on silti pakko ostaa tai hankkia. Tyypillisesti pikavippiä haetaan esimerkiksi kuun lopussa, kun ruokaa on pakko saada ja palkka, eläke tai tuet kilahtavat tilille vasta muutaman päivän päästä.

Pikavippi on kaksipiippuinen laina:

  • Pikavippi on kalliimpi kuin pankkilaina
  • Pikavippiä on huomattavasti helpompi saada kuin pankkilainaa

Tällaista korkean koron lainaa ei siksi voi teoriassa suositella, mutta oikeissa olosuhteissa pikavippi on hyvä ratkaisu arjen hetkellisiin rahahuoliin. Pääasia on, että otat vain sellaista lainaa, jonka voit maksaa sovitun aikataulun mukaan takaisin.

 

Pikavippi 300 € netistä: kaikki luotonantajat

300 euron pikavippiä voi hakea melko monesta paikasta. Luotonantajaa ja lainatuotetta valitessa tulee kuitenkin olla todella tarkkana. Lainojen koroissa on isoja eroja, ja joillakin lainoilla on huomattavasti lyhyempi takaisinmaksuaika kuin toisilla. Voit tarkistaa allaolevasta taulukosta, millainen tarjonta netissä on pikavippi 300:n suhteen.

Valitettavasti luotonantajat tarjoavat usein eri asiakkaille lainaa erilaisilla koroilla, joten taulukon korkotiedot ovat suuntaa-antavia. Saat varmoja vertailukelpoisia tietoja ainoastaan sivun yläreunassa olevan kilpailutushakemuksen kautta.

SivustoMaksuaikaKorko
Ferratum.fi1 kk0 % Kuluton ensilaina *
Limiitti.fi1 kk0 % Kuluton ensilaina *
Eurolimiitti.fi1 kk0 % Kuluton ensilaina *
Vivus.fi1 kk0 % Kuluton ensilaina *
Suomilimiitti.fi1 kk0 % Kuluton ensilaina *
Komplettbank.fiKuukausilyhennys14,9 % Edullinen
Euroloan.fi3 kk4,9-50,0 % Kohtuullinen
Credigo.fi4 kk46,69 % Kohtuullinen
Lainasto.fi12 kk48,90 % Kohtuullinen
Creditstar.fi4 kk70,61 % Kohtuullinen
Saldo.comKuukausilyhennys49,77-131,66 % Kallis
Everyday.fiKuukausilyhennys89,66 % Kallis
Luottoraha.fiKuukausilyhennys109,28 % Kallis
NordCredit.fiKuukausilyhennys135,62 % Kallis
Fleksiluotto.fiKuukausilyhennys235,10 % Kallis
Ekstraluotto.fiKuukausilyhennys210,78-706,42% Kallis

* Kuluttoman ensilainan tarjouksen voi käyttää vain kerran. Jos olet jo hakenut tältä luotonantajalta pikavippiä, et voi käyttää kulutonta tarjousta – lainasta veloitetaan hinnaston mukaiset kulut.

 

Joustoluotto on yleensä kalliimpi kuin pikavippi

Joustoluotolla tarkoitetaan lainaa, jossa asiakkaalle avataan kerralla n. 2000-3000 euron luottotili, jolta voi sitten tehdä nostoja tarpeen mukaan.

Joustoluotto on kätevän kuuloinen, mutta sen kulut ovat huomattavasti isommat kuin kertalainojen. Tämä johtuu Suomen lainsäädännöstä – yli 2000 euron luottoja ei koske 50 prosentin korkokatto.

Kannattaakin joko käyttää jonkun yrityksen kuluton ensilaina, tai hakea kertalainaa alle 50 prosentin todellisella vuosikorolla. Ainoastaan Komplett Bankin joustoluotto on edullinen – sen todellinen vuosikorko esimerkkilainalle on vain 14,9 prosenttia.

Joustoluottotilillä kierretään pikavippien korkokattoa

Joustoluottoa myönnetään siksi, että pikavippiyritys saa siitä korkeamman tuoton kuin kertalainasta – joustoluottoja kun eivät säätele korkokatot tai muut määräykset.

Tämä porsaanreikä syntyi, kun lainsäätäjät päättivät vuonna 2013 rajoittaa pikavippien korkoja (Yle.fi: Kalliit pikavipit eivät kadonneet: Vanhat ongelmat piilevät nyt uusissa tuotteissa) – enää alle 2000 euron luotoista ei saanut veloittaa kuin 50 prosentin KSL:n mukaista todellista vuosikorkoa.

Luotonantajat keksivät kuitenkin muuttaa lainatuotteitaan niin, että jokaiselle asiakkaalle myönnettään tuhansien eurojen luottotili jolta asiakas voi sitten tehdä tämän tarvitsemansa muutaman sadan euron noston. Näin luotonantaja voi veloittaa korkeampaa korkoa ja tienata enemmän. Asiakas häviää tässä pahimmillaan satoja, ellei tuhansia euroja.

 

300 euron pikavippi – ei tulotietojen todistamista

Kun haet pikavippi 300:a, sinun ei yleensä tarvitse lähettää mitään hakemusliitteitä. Suuremmissa luotoissa tarvitsee yleensä skannata esimerkiksi palkkakuitti ja lähettää se luotonantajalle, nyt tätä ärsyttävää toimenpidettä ei tarvitse tehdä.

Esimerkiksi Lainaston pikalainaa hakiessa hakijan ei tarvitse kuin syöttää henkilötietonsa, pankkitilinsä numero ja lähettää hakemus. Lainaston pikalaina on yksi viimeisistä perinteisistä pikalainoista – se maksetaan takaisin 6 erässä, 2 kuukauden välein ja sen todellinen vuosikorko on lakipykälien mukaisesti alle 50 prosenttia. 300 euron pikalainasta syntyy näin kuluja yhteensä 112,50 euroa.