HAE HETI
Ladataan..
Etusivu » Pikavippi » Pikavippi 400 € – kaikki 400 euron pikavipit

Pikavippi 400 € – kaikki 400 euron pikavipit

400 euron pikavippi käytetään yleensä johonkin arkiseen hankintaan: läppäriin, puhelimeen tai televisioon. Joskus tarvetta on myös esimerkiksi lääkäri- ja lääkekulujen paikkaajalle. Usein vakuutusyhtiöt maksavat nämä kulut asiakkaalle takaisin, mutta raha voi tulla viiveellä, silloin pikavippi, erityisesti kuluton pikavippi toimii erinomaisesti eräänlaisena palkkaennakkona.

 

Miten 400 euron pikavippiä haetaan?

Pikavipin hakeminen on nykyään melko helppoa. 400 euron pikavippi on siitä ketterä lainasumma, että sitä hakiessa ei yleensä tarvitse todistaa tulotietoja.

Yleisimmät pikavippihakemuksen vaiheet:

 1. Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksillasi
 2. Valitse lainasumma ja laina-aika
 3. Täytä henkilötietosi
  • Osoite
  • Puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Tulo- ja menoarvio
  • Tilinumero
 4. Esikatsele ja lähetä hakemus

Pikavipin hakemisessa ei kestä yleensä kuin 3-4 minuuttia.

 

Pikavippi 400 € netistä: kaikki luotonantajat

Alla olevaan taulukkoon on lueteltu kaikki yritykset, jotka tarjoavat 400 euron pikavippiä.

Huomioithan, että korkotiedot ovat suuntaa-antavia, sillä korko voi vaihdella asiakaskohtaisesti – mitä varmempi takaisinmaksaja, sitä pienempi korko.

Näet tarkat korkotiedot ainoastaan kilpailutushakemuksen kautta – voit täyttää sen kolmessa minuutissa tämän sivun yläreunassa.

SivustoMaksuaikaKorko
Limiitti.fi1 kk0 %
Kuluton ensilaina *
Eurolimiitti.fi1 kk0 %
Kuluton ensilaina *
Vivus.fi1 kk0 %
Kuluton ensilaina *
Suomilimiitti.fi1 kk0 %
Kuluton ensilaina *
Komplettbank.fiKuukausilyhennys14,9 %
Edullinen
Euroloan.fi3 kk4,9-50,0 %
Kohtuullinen
Credigo.fi4 kk46,69 %
Kohtuullinen
Lainasto.fi12 kk48,90 %
Kohtuullinen
Creditstar.fi4 kk70,61 %
Kohtuullinen
Saldo.comKuukausilyhennys49,77-131,66 %
Kallis
Everyday.fiKuukausilyhennys89,66 %
Kallis
Luottoraha.fiKuukausilyhennys109,28 %
Kallis
NordCredit.fiKuukausilyhennys135,62 %
Kallis
Fleksiluotto.fiKuukausilyhennys235,10 %
Kallis
Ekstraluotto.fiKuukausilyhennys210,78-706,42%
Erittäin kallis

 

* Kuluttoman ensilainan tarjouksen voi käyttää vain kerran. Jos olet jo hakenut tältä luotonantajalta pikavippiä, et voi käyttää kulutonta tarjousta – lainasta veloitetaan hinnaston mukaiset kulut.

 

Kuka voi saada 400 euroa pikavippiä?

400 euron pikavippiin riittää yleensä pienetkin tulot. Tärkeintä on, että olet 18-vuotias ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää. Jos olet menettänyt luottotietosi, et voi hakea pikavippiä: pikavippi ilman luottotietoja ei onnistu enää vuonna 2017. Pikavippiyritykset tarkastelevat Asiakastiedon järjestelmän kaltaisista tietopankeista hakijoiden taloustietoja, ja maksuhäiriömerkintä näkyy sieltä lainankäsittelijälle.

Ikäraja voi vaihdella

Jotkut yritykset myöntävät pikavippiä myös 18-vuotiaille. Melko yleinen käytäntö on kuitenkin, että ikäraja on nostettu 20-24 vuoteen. 18-vuotias hakija on yleensä suurempi luottotappioriski luotonantajalle kuin esimerkiksi 20-vuotias. Tämä johtuu siitä, että 18-vuotiaalla on harvoin vakituista työpaikkaa, jonka palkkatuloilla velan saisi lyhennettyä.

 

Kuinka nopeasti pikavippi maksetaan tilille?

Yrityksestä ja pankistasi riippuen pikavipin voi saada tilille jopa minuuteissa. Nyrkkisääntönä voidaan sanoa:

 • Jos olet jonkun ison pankin asiakas (esim. Nordea, OP, S-pankki) ja haet lainaa lainapalvelun aukioloaikoina, saat rahat tilillesi 5-30 minuutissa
 • Jos olet pienemmän pankin asiakas (esim. Ålandsbanken, Handelsbanken), saat rahat tilillesi yleensä seuraavana päivänä

Pikavippiyrityksen sivuilla yleensä kerrotaan, minkä pankin tilille lainan saa heti ja minkä pankin asiakas joutuu odottamaan pikavippiä pidempään.

400 euron pikavippi on niin pieni, että sitä hakiessa ei yleensä tarvitse todistaa tulotietoja

Koska lainasumma on pieni, luottotappion riski on yritykselle samoin pienempi – tämän myötä monet luotonantajat eivät vaadi hakijalta tulotietojen vahvistamista. Yleensä tulotiedot vahvistetaan lähettämällä skannaus tai valokuva esimerkiksi palkkakuitista, tätä kömpelöä vaihetta ei pikavippi 400:a hakiessa tarvitse tehdä.

 

Mistä halvin 400 euron pikavippi?

Ylläolevasta taulukosta tarkastelemalla voit löytää halvimmat luotonantajat. Yleisesti ottaen halvimman pikavipin saa siten, että käyttää jonkun yrityksen ilmaislainatarjouksen. Näitä on yleensä uusille asiakkaille. Esimerkiksi Vivus tarjoaa uusille asiakkaille kuluttoman pikavipin aina 400 euroon asti, ja Ferratum 300 euroon asti. Voit myös avata suuremman luottotilin esimerkiksi Suomilimiitille ja tehdä sieltä ensimmäisen noston kuluttomasti.

Tarkat korkotiedot saat kuitenkin tietoosi vain hakemalla lainaa luotonantajalta, tai täyttämällä kilpailutushakemuksen tämän sivun yläreunassa.

Huom! Jos et maksa kulutonta pikavippiä ajoissa takaisin, siitä peritään korkoja ja kuluja. Lue tarkkaan luotonantajan lähettämät lainaehdot ja peru laina, jos veikkaat ettet pysty maksamaan velkojasi takaisin ajoissa.

 

Kannattaako hakea kertalaina vai avata joustoluottotili?

Suositeltavaa on, että haet kertalainaa. Ne ovat yleensä halvempia kuin joustoluottotililtä tehtävät nostot.

Tämä johtuu siitä, että yleensä yli 2000 euron kokoisia olevia luottotilejä ei säätele korkokattolaki (Finlex.fi: Laki kuluttajansuojalain 7 luvun muuttamisesta). Se säädettiin vuonna 2013 suojelemaan asiakkaita, mutta yritykset kiertävät tätä kattoa avaamalla asiakkaalle yli 2000 euron luottotilin jolta tehdä nostoja.

Kun haet 400 euron kertalainaa, sen korko ei saa ylittää 50 prosenttia. Sen takia nyrkkisääntönä voidaan pitää, että 400 euron pikavippi kannattaa aina hakea kertalainana.

Mitä kertalaina tarkoittaa? Mitä eroa joustoluotolla ja kertalainalla on?

Kertalainalla tarkoitetaan sitä, kun haet esimerkiksi 400 euron lainan ja sille sovitaan saman tien kiinteä maksuaikataulu. Esimerkiksi Lainaston 400 euron pikalaina maksetaan aina takaisin 6 erässä, 2 kk välein.

Kertalaina eroaa joustoluotosta siten, että joustoluottoa ei lyhennetä kiinteällä maksuaikataululla, vaan luottotilin saldoa lyhennetään kuukausierissä, jotka ovat yleensä 50-200 euron suuruisia.