HAE HETI
Ladataan..
Etusivu » Pikavippi » Pikavippi 500 € – hae pikavippiä netistä

Pikavippi 500 € – hae pikavippiä netistä

Pikavipillä tarkoitetaan yleensä muutaman sadan euron lainaa. Yksi yleisimmistä on pikavippi 500. Sen takaisinmaksuaika ei ole pitkä, yleensä pikavippi 500 maksetaan takaisin muutamassa kuukaudessa. Viime vuosina markkinoille on kuitenkin tullut tarjolle myös vaihtoehtoja, joille saa maksuaikaa jopa vuosia.

Pikavippiä saa nykyään paljon myös niinsanottuna luottotilinä. Luottotili avataan asiakkaalle yleensä 2000 tai 3000 euron suuruisena, ja tämän jälkeen asiakas voi tehdä esimerkiksi 500 euron noston tältä luottotililtä. Täten 2000 euron luottotili toimii kuten pikavippi 500.

 

500 euron pikavippejä

Allaolevasta taulukosta löydät esimerkkejä 500 euron pikavipeistä. Suuri osa näistä pikavipeistä on luottolimittejä, joiden niiden korkotasot voivat olla hyvin vaihtelevia.

Huomioithan, että koska luotonantajat määrittelevät koron yleensä asiakaskohtaisesti, taulukon korkotiedot ovat suuntaa-antavia. Saat tietää tarkan korkotasosi vain sivun yläreunassa sijaitsevan kilpailutushakemuksen kautta.

SivustoMaksuaikaKorko
Limiitti.fi1 kk0 %
Kuluton ensilaina *
Eurolimiitti.fi1 kk0 %
Kuluton ensilaina *
Suomilimiitti.fi1 kk0 %
Kuluton ensilaina *
Komplettbank.fiKuukausilyhennys14,9 %
Edullinen
Euroloan.fi3 kk4,9-50,0 %
Kohtuullinen
Credigo.fi4 kk46,69 %
Kohtuullinen
Creditstar.fi4 kk70,61 %
Kohtuullinen
Saldo.comKuukausilyhennys49,77-131,66 %
Kallis
Everyday.fiKuukausilyhennys89,66 %
Kallis
Luottoraha.fiKuukausilyhennys109,28 %
Kallis
Lainasto.fiKuukausilyhennys135,62 %
Kallis
NordCredit.fiKuukausilyhennys135,62 %
Kallis
Fleksiluotto.fiKuukausilyhennys235,10 %
Kallis
Ekstraluotto.fiKuukausilyhennys210,78-706,42%
Erittäin kallis

 

Pikavippi 500:n ikäraja

Pikavippi 500:n ikäraja on yleensä 20 vuotta. Joidenkin luotonantajien pikavipin ikäraja on niinkin alhainen kuin 18 vuotta, mutta nämä lainat ovat harvinaisempia. Esimerkiksi Lainaston pikalainaa voi hakea jo 18-vuotiaana, mutta sitä saa vain 400 euroon asti.

Markkinoiden halvin pikavippi, jos ei oteta huomioon korottomia ensilainoja, on Komplett Bankin joustoluotto. Sen todellinen vuosikorko on vain 14,90 %, mutta Komplett Bankin pikavipin ikäraja on 23 vuotta.

Nyrkkisääntönä voidaan kuitenkin pitää, että pikavippi 500 irtoaa nuorimmillaan 20-vuotiaalle.

 

Pikavippi 500 takaisinmaksuaika

500 pikavipille saa hyvin vaihtelevasti takaisinmaksuaikaa. Esimerkiksi Vivus-lainalle saa vain kuukauden maksuaikaa, kun taas erilaisia joustoluottomallisia pikavippejä voi lyhentää vaikka vuoden tai kaksi.

Mitä lyhyempi takaisinmaksuaika, sitä vähemmän laina ehtii kerätä korkoa. Vaikka pitkä takaisinmaksuaika tarkoittaa myös pienempää kuukausierää, pidempi laina-aika tarkoittaa aina pidempää aikaa jona laina kerryttää kuluja ja korkoa. Kannattaakin miettiä tarkkaan, millaisen pikavipin hakee. On aina parempi koittaa maksaa pikavippi takaisin nopeasti kuin hitaasti.

 

Pikavippi 500

 

Voinko hakea pikavippi 500 ilman luottotietoja?

Pikavippi 500 ilman luottotietoja on yksi yleisimmistä pikavippisummista mitä halutaan hakea. Valitettavasti pikavippi ilman luottotietoja ei onnistu enää vuonna 2017. Pikavippiyritykset ovat kiristäneet luotonantopolitiikkaansa korkokaton astuttua voimaan ja luottotiedottomille lainaaminen ei enää ole järkevää luottotappioriskin kasvaessa liian korkeaksi.

Mitä vaihtoehtoja pikavipille on?

Pikavipille on nykyään melko vähän vaihtoehtoja. Yksi perinteikkäin keino on yhä lainata kaverilta tai sukulaiselta. Tämä on kuitenkin hyvin stressaavaa, sillä velat saattavat rikkoa helposti pitkäaikaisiakin kaverisuhteita ja jopa sukulaissuhteita.

Mieti siis tarkkaan, tarvitsetko rahaa niin paljon että olet valmis riskeeraamaan nämä suhteet velan puolesta.

 

Pikavippi 500 voi hakea ilman vakuuksia

Pikavippi 500:n yksi parhaista puolista on se, että sitä voi hakea ilman vakuuksia. Hakemuksen täyttäminen on näin helppoa ja nopeaa, ja pikavipin saa yleensä tilille minuuteissa.

Kun haet pikavippiä ilman vakuuksia, kolikon kääntöpuolena on yleensä korkea korko. Tämä ei kuitenkaan ole vuonna 2017 enää välttämättömyys – esimerkiksi Komplett Bankin joustoluoton todellinen vuosikorko on keskimäärin vain 14,9 prosenttia. Kyseisessä joustoluotossa ei ole myöskään lyhennyspakkoa, vaan voit halutessasi maksaa pelkästään korot ja lyhentää lainaa sitten, kun haluat.

Edullisimpien pikavippien hakeminen on kuitenkin vaikeampaa kuin kalliiden. Mitä halvempi pikavippi 500, sitä korkeammat kriteerit sille on. Esimerkiksi osa-aikaisella työsopimuksella ja pienillä tuloilla voi olla vaikeaa saada halpaa pikavippiä.

Järkevin strategia on selata ylläolevaa taulukkoa ylimmästä lainasta alimpaan ja hakea edullisimpia pikavippejä ensin. Näin saat todennäköisesti halvinta lainaa, mitä tilanteessasi voit saada.

 

Miten pikavippi 500 haetaan?

Pikavippi 500 on helppo hakea. Yleensä 500 euron pikavippiä hakiessa ei tarvitse edes todistaa tulotietoja. Se on yleensä hakemuksen ärsyttävin vaihe, sillä se tarkoittaa palkkakuitin etsimistä ja sen skannaamista hakemuksen liitteeksi.

Valitse pikavipin summa, tässä tilanteessa 500, ja täytä hakemukseen perustietosi sekä pankkitilisi numero. Tämän jälkeen luotonantaja haluaa yleensä tietää tulosi ja menosi suurpiirteisesti. Huomaathan, että näissä ei kannata huijata, sillä tiedot tarkastetaan yleensä jollain tavalla tai laskukaavalla ja hakemustiedoissa huijaaminen tietää aina lainahakemuksen hylkäämistä.