HAE HETI
Ladataan..
Etusivu » Pikavippi » Pikavippi ilman vakuuksia

Pikavippi ilman vakuuksia

Tarvitsetko pikavippiä? Sadat tuhannet suomalaiset hakevat vuosittain pikavippiä ilman vakuuksia. Pikavipin hakeminen on helppoa: kymmenet luotonantajat tarjoavat sitä netissä. Kuluttajalla on parempi tilanne kuin koskaan hakea lainaa: kova kilpailu on ajanut pikavippien kulut todella alas, ja vippiä saa nykyään halvemmalla kuin koskaan.

 

Näin löydät edullisimman pikavipin ilman vakuuksia 3 minuutissa

Easy Finance on kotimainen verkkopalvelu, jonka avulla voit kilpailuttaa luotot näppärästi yhdellä kolmen minuutin nettihakemuksella.

Palvelussamme on mukana yli 15 pankkia ja luotonantajaa – kaikki näistä ovat Etelä-Suomen aluehallintoviranomaisen hyväksymiä ja valvomia, vastuulliseen luotonantopolitiikkaan sitoutuneita yrityksiä.

Kun haet lainaa yllä olevan hakemuslomakkeen kautta, luotonantajat antavat syöttämiesi tietojen perusteella alustavan luottopäätöksen. Näet tämän jälkeen lainatarjouksia kulu- ja korkotietoineen ja voit valita niistä parhaan. Tai – jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse nostaa niistä yhtäkään tilillesi vaan voit jättää homman sikseen.

Kokeile! Hakemuksen voi täyttää kokonaan netissä niin koneella, tabletilla kuin puhelimellakin. Palvelu on täysin ilmainen!

Luotonantajat, jotka myöntävät pikavippiä ilman vakuuksia

Lähes kaikki Suomen luotonantajat myöntävät pikavippiä ilman vakuuksia. Huomaathan  kuitenkin, että yli 10000 euron lainoihin tarvitset usein rinnakkaishakijan. Pikavippiä ei voi myöskään hakea ilman luottotietoja.

Kun haet lainaa kilpailutuslomakkeemme kautta, saat kerralla esihyväksyttyjä tarjouksia kaikilta niiltä luotonantajilta, jotka haluavat myöntää sinulle lainaa. Kätevää!

LUOTONANTAJALAINASUMMALAINA-AIKAKULUTON ENSILAINA?
Suomilimiitti100-2000 €LuottotiliKyllä
Vivus100-2010 €30 vrkKyllä
Ferratum50-2000 €30 vrkKyllä
NordCredit100-3000 €LuottotiliEi
Lainasto100-5000 €12-36 kkEi
Ostosraha400-10000 €12-72 kkEi
Limiitti100-2000 €LuottotiliKyllä
Eurolimiitti10-3000 €LuottotiliKyllä
Fleksiluotto100-2100 €LuottotiliEi
Euroloan100-10000 €3-36 kkEi
Saldo150-5000 €LuottotiliEi
Credigo100-2500 €12-60 kkEi
Everyday20-2000 €LuottotiliEi
Creditstar50-2000 €1-12 kkEi
Ekstraluotto10-2100 €LuottotiliEi

 

Tarvitsenko takaajan, kun haen pikavippiä ilman vakuuksia?

Et tarvitse. Pikavippien etu on nimenomaan se, että niitä voi hakea täysin ilman vakuuksia tai takaajaa. Halutessasi voit nostaa lainaa tilillesi jopa minuuteissa, vaikka kädessäsi ei olisi muuta kuin puhelin ja verkkopankkitunnukset.

Huomaathan kuitenkin, että asian laita on toinen, jos haet todella suurta lainaa. Pikavippiä haetaan perinteisesti muutama satanen, mutta joskus tarve vaatii isompaa lainaa. Jos et saanut pankista kulutusluottoa, voit hakea netistä jopa 10000 € lainaa. Tähän saatat tarvita jonkinlaisia vakuuksia, tai takaajan. Tähän ei kuitenkaan ole mitään nyrkkisääntöä: selvitä asia siltä luotonantajalta, jonka lainaa haluat hakea. Suurempia lainoja myöntävät esimerkiksi Ostosraha ja Euroloan.

 

 

Vaatimukset vakuudettomalle pikavipille

Vaikka lainaa voi hakea joustavasti netistä, kuka tahansa ei voi saada lainaa. Luotonantajilla on erilaisia kriteereitä, joiden perusteella asiakkaalle lasketaan luottoriski. Tämän perusteella tehdään päätös siitä, kuinka suuri laina asiakkaalle voidaan myöntää.

Yleisimpiä kriteerejä pikavipin saamiselle ovat seuraavat:

  • Yli 18 vuoden ikä
  • Vakituinen osoite Suomessa
    • Jotkut luotonantajat vaativat myös Suomen kansalaisuuden
  • Ei aktiivista maksuhäiriömerkintää
  • Tasaiset tulot
    • Ei pienimmissä pikavipeissä (50-300 €, esim. Ferratum Kuluton, NordCredit Kuluton)

 

Mitä ”ilman vakuuksia” tarkoittaa?

Vakuuksilla tarkoitetaan jotain esinettä, rahasummaa tai muuta elementtiä jonka lainanhakija antaa lainanmyöntäjälle niinsanotusti pantiksi siitä, että lainanhakija maksaa velkansa ajoissa takaisin.

Yleisimpiä vakuuden muotoja ovat esimerkiksi autoasunto tai vene.

Vakuuksia pyydetään yleensä vain kivijalkapankkien tarjoamien kulutusluottojen yhteydessä. Netistä haettaessa vakuuksista ei tarvitse huolehtia.

 

Onnistuuko pikavippi ilman vakuuksia, ilman luottotietoja?

Lyhyt vastaus: ei onnistu. Pikavipin hakeminen ilman luottotietoja on vuonna 2016 käytännössä mahdotonta. Ainoa porsaanreikä on pyytää ystävää, sukulaista tai muuta tuttavaa hakemaan lainaa puolestasi, ja lainata tämä summa häneltä. Jokainen varmasti ymmärtää, että tällainen järjestely voi tuottaa hankaluuksia.

Luottotietojen menettäminen hankaloittaa elämää monella tavalla. Esimerkiksi vuokra-asunnon, puhelinliittymien ja nettisopimusten hankkiminen hankaloituu huomattavasti.

 

Vaihtoehtoja pikavipille

Etkö halua hakea pikavippiä? Jos et halua tarjota vakuuksia lainahakemuksesi yhteydessä, lainan hakeminen muuten kuin netin pikavippien kautta voi olla hankalaa.

Pankit kuten Nordea, S-Pankki ja Danske Bank eivät myönnä lainaa yhtä helposti kuin pikavippiyritykset. Tämän seurauksena pankkilainojen korko on toki pienempi.

Voit myös koittaa erilaisia vertaislainapalveluita. Niissä luotonantajana ei toimi yritys, vaan yksittäiset kuluttajat. Kun lainatarjous ja lainanhakija kohtaavat, toinen saa lainaa ja toinen saa korkoa rahoilleen. Ota huomioon, että luoton tarjoaja voi itse määritellä haluamansa koron. Jos tulosi ovat pienet, et välttämättä saa matalakorkoista lainaa.