HAE HETI
Ladataan..
Etusivu » Vippi heti tilille – Näin löydät halvimman vipin nopeasti

Vippi heti tilille – Näin löydät halvimman vipin nopeasti

Tarvitsetko vippiä? Olet tullut oikeaan paikkaan. Vippivertailumme avulla löydät juuri tilanteeseesi sopivan vipin, jonka voit hakea heti tilillesi täysin ilman vakuuksia.

Vippi on perinteisesti 100-400 euron nopea laina, jolle saa korkeintaan pari kuukautta maksuaikaa. Viime aikoina tilanne on kuitenkin muuttunut, ja nykyään vippiä voi hakea tuhansia, jopa kymmeniä tuhansia euroja vuosikausien maksuajalla. Netin kautta voi hakea parhaimmillaan jopa 50 000 euroa täysin ilman vakuuksia heti tilille.

Näin haet halvinta vippiä 3 minuutissa

Täytä hakemus

Aloita vipin hakeminen täyttämällä tämän sivun yläreunassa sijaitseva hakemuslomake. Hakemuksessa kysytään luotonannon kannalta tärkeitä perustietoja.

Valitse paras vippi

Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat luotonantajilta esihyväksyttyjä tarjouksia sähköpostiisi haluamallesi lainasummalle. Valitse näistä tarjouksista paras – vertaile ainakin todellista vuosikorkoa ja kuukausieriä.

Nosta rahat tilillesi

Kun olet valinnut parhaan vipin, voit viimeistellä hakemuksen kyseisen luotonantajan palvelussa ja nostaa rahat tilillesi. Jos taas et ole lainoihin tyytyväinen, voit jättää hakemuksen viimeistelemättä ilman mitään velvoitteita.

Vippi heti tilille ilman vakuuksia

Vippiä on mahdollisuus hakea netistä täysin ilman vakuuksia heti tilille. Kun vakuuksia ei tarvita, vippiä on huomattavasti helpompi ja nopeampi hakea kuin esimerkiksi vakuudellista pankkilainaa.

Vippi on mahdollista saada käytännössä heti tilille, sillä monet luotonantajat käyttävät pitkälle automatisoituja järjestelmiä luottopäätösten tekemisessä. Onkin yleistä, että vipin hakemuspäätös tulee välittömästi, ja rahat tilitetään sinulle heti.

 

Hae vippi, se on helppoa!

Vippiä on helppo hakea, sillä vakuudettoman lainan hakuprosessi on huomattavasti nopeampi kuin vakuudellisen lainan. Sen sijaan, että lähtisit pankin konttorille täyttelemään erilaisia hakemuksia, voit vain näpytellä netissä hakemuksen luotonantajan sivuilla ja nostaa vippiä heti tilillesi.

Vippiä haetaan yleensä tällaisen prosessin kautta:

  1. Valitse vipin summa
  2. Valitse vipin takaisinmaksuaika
  3. Täytä hakemuslomake
  4. Esikatsele hakemustasi
  5. Viimeistele ja lähetä hakemus

 

Kuka voi hakea vippiä?

Vippiä voi hakea kuka tahansa Suomessa vakituisesti asuva, yli 18-vuotias henkilö. Vippiä voi hakea aina 100 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Se, kuinka suuren vipin voit saada, riippuu kuitenkin paljon siitä, kuinka tiukat kriteerit luotonantajalla on.

Joillakin luotonantajilla on korkeampi ikäraja kuin 18 vuotta. Yleensä vippiä voi hakea vasta 20-vuotiaana, vaikka teoriassa vippiä voisi myöntää jo 18-vuotiaille. Ainoa vippiä 18-vuotiaille myöntävä luotonantaja on Lainasto, joka tarjoaa 100-400 euron Pikalainaa jo 18-vuotiaille.

Vippi ilman luottotietoja

Vippiä ei voi hakea ilman luottotietoja. Vielä joitakin vuosia sitten tämä oli mahdollista, mutta nyt käytännössä kaikki luotonantajat ovat lopettaneet tämän toiminnan kannattamattomana. Luottotiedottoman on nykyään hyvin hankala saada vippiä mistään netistä, pankeista puhumattakaan. Tämä on yksi syy, miksi vippi kannattaa maksaa aina ajoissa takaisin – näin lainasi ei siirry perintään, etkä menetä luottotietojasi.

 

Vippi puhelimella

Vippi puhelimella onnistuu nykyään helpommin kuin koskaan. Sen sijaan, että lainaa haettaisiin kömpelöiden tekstiviestien kautta, nykyään vippiä haetaan kätevien mobiilihakemusten kautta.

Vippihakemus on nykyään siis helppo täyttää myös puhelimella. Hakemusjärjestelmät on jo pitkään optimoitu tietokoneen ruudun lisäksi myös mobiililaitteille, niinpä hakemuksen voi täyttää nopeasti, oli kädessäsi sitten puhelin, tabletti tai läppäri.

Puhelimella vipin hakeminen on nopeaa, erityisesti jos haet muutaman sadan euron vippiä, jota varten ei tarvitse todistaa tulotietoja. Jos haet suurempaa lainaa, sinun pitää yleensä lähettää kuva palkkakuitistasi tai tiliotteestasi. Toinen vaihtoehto on käyttää tulojen vahvistamiseen tarkoitettuja online-palveluita, kuten Instantoria.

 

Vippiä toimii moneen: vipin käyttökohteet

Vippi on siitä hyvä laina, että se sopii ketterästi monenlaisiin hankintoihin. Jos tarvitset esimerkiksi nopeaa lainaa palkkaennakon kaltaisesti, netin vipit toimivat tähän tarkoitukseen erinomaisesti. Vippiä kun voi hakea nykyään vaikka ruokakaupasta älypuhelimella, rahat saa usein saman tien tilille.

Vippiä voi käyttää myös erilaisiin arjen hankintoihin, kuten kodinkoneiden ostoon tai auton korjaamiseen.

Mihin vippi ei sovi

Vippiä ei saa missään nimessä käyttää uhkapelaamiseen tai päihteiden ostamiseen. Myös toisten velkojen kuittaaminen uudella vipillä on todella huono tapa. Nämä kaikki ovat yleisimpiä syitä, miksi ihmiset ajautuvat velkavankeuteen erilaisten pikaluottojen takia. Älä hae vippiä, ellet ole varma että pystyt maksamaan sen takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti takaisin.

 

Ilmainen vippi ei aina ole fiksuin ratkaisu

Monet luotonantajat markkinoivat niinsanottuja kuluttomia ja korottomia vippejä. Ne ovat usein uudelle asiakkaalle tarkoitettuja tarjouksia, joiden kautta asiakas voi hakea ensimmäisen vipin täysin kuluttomasti ja korottomasti – yleensä lyhyellä maksuajalla.

Ilmainen vippi on yleensä 15-60 vuorokauden takaisinmaksuajan laina. Mitä suuremman vipin haet, sitä vaikeampi se on maksaa takaisin kokonaisuudessaan näin lyhyessä ajassa. Jos et saa vippiä maksettua ajoissa takaisin, vippi muuttuu korolliseksi ja pahimmassa tapauksessa se siirretään saman tien perintään.

Onkin hyvin tärkeää, että selvität mitä vipille tapahtuu korottoman maksuajan jälkeen. Esimerkiksi Suomilimiitti ja Eurolimiitti tarjoavat kulutonta vippiä, mutta riistävät sitten todella kovaa korkoa jos lainaa ei maksa ajoissa takaisin.

 

Vippi heti pankkitilille

Vippiä voi hakea helposti ja nopeasti, ja yleensä vipin saa myös saman tien omalle pankkitilille, kun hakemus on hyväksytty.

Rahat saa samalle tilille yleensä yleisimpien pankkien asiakkaana. Jos olet pienemmän pankin kuten Ålandsbankenin asiakas, joudut pahimmassa tapauksessa odottamaan vippiäsi jopa 2 päivää, vaikka lainankäsittelijä tilittäisi sen saman tien tilillesi. Tämä johtuu pankkien välisestä siirtoviiveestä.

 

Vippi 18v hakijalle

Tällä hetkellä markkinoilla on vain yksi luotonantaja – Lainasto – joka myöntää vippiä 18v hakijalle. Lainaston Pikalainaa voi hakea 100-400 euroa ja sille saa aina 12 kuukautta takaisinmaksuaikaa. Tämä vippi on myös yksi edullisimmista ja reiluimmista, sillä sen kulut ovat aina 37,5 prosenttia vipistä. Esimerkiksi 100 euron vipistä maksat vuoden aikana kuluja yhteensä 37,50 euroa. Jos maksat vipin nopeammin takaisin, maksat vielä vähemmän korkokuluja.

 

Vippi heti tilille 24h

Vippiä voi hakea 24h vuorokaudessa, mutta vipit maksetaan tilille yleensä vasta klo 07-23. Tämä johtuu siitä, että teoriassa luotonantajat eivät saa lain mukaan tilittää ja käsitellä luottohakemuksia yöllä. Tällä on pyritty katkaisemaan erilaisten harkitsemattomien yöllisten vippien kierre, mihin monet ajautuvat erityisesti juhliessaan viikonloppuisin.

Jos sinulla on jo esimerkiksi luottotili avoinna jollain luotonantajalla, he saattavat maksaa vipin tilillesi 24h vuorokaudessa. Tämä on lain harmaata aluetta, koska jos vippi on jo haettu luottotilin muodossa, he eivät käsittele uutta vippihakemusta ja täten voivat periaatteessa maksaa vipin heti tilille 24h vuorokaudessa.

 

Mikä on kaikista halvin vippi?

Halvin vippi on helppo selvittää ylläolevan vertailutaulukon kautta. Valitse lainasumma ja ikäsi ja valitse vertailuarvoksi korko. Näet tämän jälkeen kaikki vipit korkojärjestyksessä edullisimmasta kalleimpaan. Huomaathan kuitenkin, että halvin vippi ei aina ole se, millä on alhaisimman näköinen korko: jotkut luotonantajat tarjoavat enemmän maksuaikaa vipille kuin toiset, ja jos vippi maksetaan takaisin 3 vuodessa 30 päivän sijaan, maksat tämän ajan sisällä enemmän korkokuluja kuin kuukaudessa vaikka korkoprosentti olisi pienempi. Tämä johtuu siitä, että mitä pidempi maksuaika on, sitä pidempään myös vippi ehtii kerryttämään korkoa ja kuluja.