HAE HETI
Ladataan..
Etusivu » Vippi » Vippi 100 € – Hae vakuudetonta sadan euron vippiä

Vippi 100 € – Hae vakuudetonta sadan euron vippiä

Etsitkö vippiä? Olet saapunut oikeaan osoitteeseen: Easy Financen avulla vipin hakeminen on helpompaa kuin koskaan!

Aloita täyttämällä yläpuolella oleva hakemuslomake. Siinä kysytään luotonannon kannalta tärkeitä perustietoja, kuten yhteystietoja sekä tulo- ja menotietoja.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat tarjouksia sähköpostiisi niiltä luotonantajilta, jotka haluavat myöntää sinulle lainaa. Tarjouksista näet selkokielellä korot, kulut ja kuukausierät.

Kun olet valinnut tarjouksista parhaan lainan, voit nostaa rahat tilillesi viimeistelemällä hakemuksen luotonantajan palvelussa. Jos taas et ole tarjouksiin tyytyväinen, sinun ei tarvitse viimeistellä yhtäkään tarjousta – palvelumme käyttö ei sido sinua mihinkään.

 

 

Vippi 100 € on mahdollisuus hakea kuluttomasti

Ehkäpä paras tapa hakea vippiä on hakea se täysin ilman kuluja ja korkoja.

Tämä on mahdollista luotonantajien kuluttomia ensilainatarjouksia hyödyntäen.

Kulutonta ensivippiä tarjoavat mm.

  • Ferratum
  • Vivus
  • Suomilimitti
  • Eurolimiitti
  • Credit24

Kuluttomaan 100 euron vippiin ei ole yleensä muita vaatimuksia kuin väh. 18, joskus 20 vuoden ikä sekä puhtaat luottotiedot.

 

Saako 100 euron vipin heti tilille?

100 euron vippi on niin pieni summa, että se tilitetään usein minuuteissa, kun hakemus on lähetetty. Koska summa on pieni, hakemuksen käsittelyssä ei kestä kauan, tämän ansiosta rahan saa myös nopeasti käyttöön.

Hakemuksia käsitellään 07-23 välisenä aikana. Suomen laki kieltää lainojen käsittelyn ja tilittämisen yöllä.

Kun hakemus on hyväksytty, vippi lähetetään välittömästi asiakkaan tilille. Luotonantajilla on yleensä käytössään lähes kaikkien pankkien tilit, jotta vippi siirtyy reaaliajassa asiakkaan tilille.

 

Mitä liitteitä vaaditaan vippi 100 € hakemuksessa?

Vippi 100 € on yleensä luotontantajille niin vaatimaton summa, että sitä hakiessa ei tarvitse lähettää mitään liitteitä. Käytännössä riittää, että hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintää.

Poikkeuksia kuitenkin on: yleensä suuremmilta luottotileiltä ei voi nostaa rahaa jos hakemukseen ei liitä palkkakuittia tositteena tasaisista tuloista.

Joskus luottotilin voi avata myös esimerkiksi eläketulojen tai ansiosidonnaisen perusteella.

Vippiä voi siis yleensä hakea 100 € ilman hakemusliitteitä, mutta jos sellainen vaaditaan, liitteeksi käy joku seuraavista:

  • Palkkakuitti
  • Tiliote viimeiseltä 3 kuukaudelta
  • Eläketodistus

 

Mikä on 100 € vipin ikäraja?

Joskus kaikkia vippejä pystyi hakemaan jo 18-vuotiaana, nykyään se on harvinaisempaa.

18-vuotiaille vippiä myöntää nykyään enää Lainasto. Lainaston pikavippi ei ole kuluton, mutta sen kulut ovat hyvin pienet: 100 euron vipille saa 12 kuukautta maksuaikaa ja siitä pitää maksaa takaisin yhteensä 137,50 euroa, eli kulut 100 € vipille ovat vuoden ajalta 37,50 euroa.

Credit24-vippiä voi hakea 19-vuotiaana.

Yleisin ikäraja 100 € vipille on 20 vuotta. 20 vuoden ikäraja on mm. Ferratumilla, NordCreditillä ja Vivuksella.

21 vuoden ikäraja on mm. Suomilimiitillä ja Eurolimiitillä.

 

Mihin 100 euron vippi sopii ja ei sovi?

Vippi 100 € sopii erilaisiin pieniin hankintoihin. Tällaisia ovat esimerkiksi viikon ruokaostokset, uudet kengät tai talvitakki.

Vipillä ei kannata koittaa maksaa muita velkoja. Jos yrität hoidella velkoja velalla, ajaudut ennen pitkää pahaan lainakierteeseen, jonka päätöspysäkkinä on pahimassa tapauksessa pitkä velkavankeus ja luottotietojen menettäminen.

Jos et ole varma, pystytkö maksamaan 100 € vipin takaisin, kannattaa harkita tarkkaan onki vipin hakeminen sittenkään järkevää. Laina on aina lainaa.

 

Miten vippi 100 haetaan käyttöön?

Vipin hakeminen on nykyään todella helppoa, sillä lainan hakemiseen ei tarvita kuin nettiyhteys, internet-selain ja verkkopankkitunnukset.

Lainahakemuksessa kysytään perustietoja, kuten osoitetta, tilinumeroa ja henkilötunnusta. Hakemuksen voi lähettää, kun palveluun on tunnistautunut verkkopankkitunnuksilla.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, hakemuksesi siirtyy käsiteltäväksi. 100 euron vippi käsitellään yleensä joko täysin automatisoidusti välittömästi tai muuten erittäin nopeasti, ja rahat saa heti tilille lähes poikkeuksetta.

Jos olet pienen pankin kuten Ålandsbankenin tai Handelsbankenin asiakas, voit joutua odottamaan vippiä 1-2 päivää. Voit tarkistaa tarkat tilitysnopeudet vippiyrityksen sivuilta tai asiakaspalvelusta.