HAE HETI
Ladataan..
Etusivu » Vippi » Vippi 200 € heti tilille – hae vippiä kuluttomasti ja korottomasti

Vippi 200 € heti tilille – hae vippiä kuluttomasti ja korottomasti

200 euron vippi on yksi yleisimmistä lainasummista, mitä suomalaiset kuluttajat hakevat netistä ilman vakuuksia.

Vippi 200 euron kokoisena ei ole järisyttävän iso, mutta se voi tuoda arkeen suurta helpotusta jos rahalle on äkillisesti kova tarve eikä esimerkiksi palkkapäivä ole vielä lähellä.

Mistä vippi 200 kannattaa hakea ja millaista korkotasoa tällaiselle lainalle tulee odottaa?

 

Näin löydät halvimman 200 euron vipin 3 minuutissa

Easy Financen avulla 200 euron vipin hakeminen on äärimmäisen helppoa ja nopeaa.

1. Täytä hakemus

Aloita vipin hakeminen täyttämällä hakemuslomake tämän sivun yläreunassa. Siinä menee vain muutama minuutti, ja hakemuksen voi täyttää kokonaan netissä myös puhelimella.

2. Valitse paras lainatarjous

Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat syöttämiesi tietojen perusteella esikäsiteltyjä tarjouksia ja voit valita lainatarjouksista juuri sen sinulle sopivimman vipin. Jos taas et ole tarjouksiin tyytyväinen, voit jättää hakemuksen viimeistelyn tekemättä.

3. Nosta rahat tilillesi

Kun olet valinnut parhaan vipin, voit viimeistellä hakemuksen luotonantajan palvelussa ja nostaa rahat tilillesi.

 

Mikä on halvin 200 € vippi?

200 euron vippiä hakiessa valikoima on melko laaja, vaikkakin esimerkiksi 1000-2000 euron lainoissa tarjontaa on vielä huomattavasti enemmän.

Ensimmäisenä 200 euron vippiä hakiessa silmään pistää se, että tarjolla on paljon erilaisia joustoluottotilejä, joiden luottoraja on useita tuhansia euroja.

Luottotili ei ole fiksuin ratkaisu näin pientä vippiä hakiessa – niiden korot ovat usein kertalainoja korkeammat ja suuri luottoraja saattaa olla kiusaus – pahimmassa tapauksessa päädyt hakemaan aivan liian paljon lainaa, etkä pysty maksamaan sitä kokonaisuudessaan takaisin sopimusten mukaisesti.

 

Vippi 200 € ensilainana – onnistuuko se kuluttomasti?

Vippi 200 on mahdollista hakea myös täysin kuluttomasti ja korottomasti.

Kulutonta vippiä myöntävät mm. seuraavat yhtiöt:

  • Ferratum
  • Vivus
  • Eurolimiitti
  • Suomilimiitti

Ferratumin ja Vivuksen lainoissa takaisinmaksuaika on 14-30 vuorokautta, Eurolimiitin ja Suomilimiitin lainoissa maksuaikaa voi saada jopa 2 kuukautta.

Muista kuitenkin, että limiittilaina voi olla nihkeä jos sitä ei saa maksettua jämptisti nopeasti takaisin. Pienet kuukausierät, mitä niissä yleensä on, ovat toki sillä hetkellä mukavan tuntuisia, mutta pieni kuukausierä ja suuri korko tarkoittaa, että maksat pitkällä juoksulla paljon korkokuluja ja muita juoksevia kuluja.

On muutenkin tärkeää, että tarkistat luottojen ehdot ja hinnastot ennen kuin viimeistelet hakemuksesi. Joskus lainoihin sisältyy ärsyttäviä kuluja, vaikka ne aluksi olisivatkin vaikuttaneet edullisilta.

Hyvä nyrkkisääntö on, että vippi kannattaa aina maksaa takaisin niin nopeasti kuin mahdollista.

 

200 € vippi on pieni, mutta käyttökelpoinen laina

Vaikka 200 euron vipillä ei saa juurikaan mitään luksusta, se voi olla arvaamattoman tärkeä esimerkiksi palkkaennakkona käytettynä.

200 eurolla saa esimerkiksi täyden kärryllisen ruokaa tai vaikkapa uuden polkupyörän lapselle.

Suosituimpia käyttökohteita 200 euron vipille ovatkin usein juuri jotkin arkiset asiat. Joskus 200 euron vippiä haetaan myös pakon edessä.

Vippiä ei koskaan saisi hakea toisten vippien maksamista varten. Jos olet ajautumassa velkakierteeseen, on suositeltavaa että otat yhteyttä kuntasi velkaneuvontaan. He osaavat auttaa kiperissäkin tilanteissa.