Vivus


  • Uusille asiakkaille kuluton 10-400 € laina
  • Vanhoille asiakkaille 10-2010 € laina
  • Laina-aika 30vrk
  • Ikäraja 20-80
  • Rahat maksetaan tilille n. 15 minuutissa

VIVUS ON PERINTEIKÄS LUOTONANTAJA


Vivus.fi on yksi Suomen kuluttajaluottomarkkinoiden perinteikkäimmistä luotonantajista. Yhtiön lainoja on haettu lukemattomia kertoja yrityksen jo lähes vuosikymmenen pituisen historian aikana.

Vivus on 4finance Oy:n brändi, joka taas kuuluu globaaliin 4finance-konserniin. Konserniin kuuluvat yritykset ja brändit myöntävät lainoja niin Euroopassa, Pohjois-Amerikassa kuin Etelä-Amerikassakin.

SIVUSTOLLE

 

VIVUS KOKEMUKSIA


”Itse otan lainani aina Vivukselta, koska se on edullsin pikavippifirma. Rahat olen saanut nopeasti tililleni, laskun sähköpostiin ja takaisin olen maksanut velkani tarkalleen eräivänä. Hyvin on mennyt.”

Lähde: Suomi24

”..voin kokemuksesta kertoa, että vivus on luotettava. Otin kerran hädässä 100€ vipin reilu viikolle ennen palkkapäivää ja ensimmäisen vipin sai korotta. Maksoin siis sen saman 100€ takaisin heti viikon päästä.”

Lähde: Vauva.fi

”Kunhan saat sen takaisin maksettua eräpäivään mennessä niiin on ihan ok jos ei kerran korkoakaan kasva :)”

Lähde: Demi.fi

SIVUSTOLLE (vivus.fi)

 

MILLAISTA LAINAA VIVUS MYÖNTÄÄ?


Vivukselta saa uutena asiakkaana 10-400 euron pikavipin. Ensimmäinen laina on aina 100 % kuluton. Ensilainan takaisinmaksuaika on 30 vuorokautta.

Vivus-lainan ikäraja on 20 vuotta.

Vanhat asiakkaat saavat Vivukselta jopa 2010 € pikavipin. Tälle saa myös 30 vuorokautta takaisinmaksuaikaa. Vanhat asiakkaat eivät kuitenkaan voi hyödyntää kuluttoman lainan tarjousta toiseen kertaan, ja lainalle tulee täten korkokuluja. Vivuksen pikavipin todellinen vuosikorko on 446,2 % joten esimerkiksi 500 € pikavipille kertyy 30 päivän takaisinmaksuajalla 75 € kuluja.

SIIRRY (vivus.fi)

 

MITEN VIVUS-LAINAA HAETAAN?


Lainan hakeminen on helppoa. Uudet asiakkaat voivat hakea lainaa netin kautta. Ensimmäinen pikavippi tulee aina hakea nimenomaan juuri netin kautta, koska Vivus saa varmistuksen henkilöllisyydestäsi kun kirjaudut hakemusjärjestelmään verkkopankkitunnuksillasi. Hakemusjärjestelmän kautta luot myös asiakasprofiilin, jonka kautta nostat Vivus-lainaa.

Jos olet jo Vivus-asiakas, voit kirjautua palveluun verkossa ja tehdä 10-2010 euron nostoja kätevästi napin painalluksella. Vanhat asiakkaat voivat hakea lainaa myös puhelimen välityksellä. Jos haluat hakea lainaa puhelimella, valitse ruudulle näkyviin sopiva laina-aika sekä lainasumma ja soita Vivuksen asiakaspalveluun numerossa 0600 550 750 (0,76 €/min+mpm/pvm). Voit käyttää puhelinpalvelua arkisin klo 07-23, la 10-18 ja su 10-14.

Jos tarvitset avoimen lainasi kylkeen lisälainaa, voit hakea sitä kirjautumalla verkkoprofiiliisi tai soittamalla Vivus-asiakaspalveluun.

SIIRRY SIVUSTOLLE

 

 

VIVUS ON YKSI MARKKINOIDEN NOPEIMMISTA LUOTONMAKSAJISTA


Kun haet Vivukselta lainaa, saat lainapäätöksen todella nopeasti. Jos sinulla on tasaiset tulot ja luottomerkintärekisterisi on puhdas, saat todennäköisesti luottopäätöksen välittömästi.

Lainahakemuksen täyttäminen kestää vain minuutteja, ja laina maksetaan tilille jopa 15 minuutissa!

 

MITÄ VAATIMUKSIA VIVUS-LAINALLE ON?


Jotta voit hakea lainaa Vivus-palvelusta, sinun pitää olla 20-80-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö, lisäksi sinulla ei saa olla aktiivista maksuhäiriömerkintää.

Lainanhakijalla tulee myös olla tasaiset tulot, jotta luotonantaja voi varmistua takaisinmaksukyvystä. Liian alhaiset tulot kasvattavat luottotappion riskiä. Esimerkiksi pelkällä toimeentulotuella elävä hakija tuskin saa lainaa, mutta bruttona 1900€/kk tasaisesti tienaava, rahaa nuukasti käyttävä perusduunari saa varmasti ainakin pienen lainan (100-400 €).

 

TARVITSENKO VAKUUDET TAI TAKAAJAN?


Et. Vivus-lainaa voi hakea täysin ilman vakuuksia tai takaajaa! Vakuudettomat pikaluotot ovat hieman pankkilainoja kalliimpia, mutta niitä on huomattavasti ketterämpi hakea kuin kivijalkapankkien lainatuotteita.

 

VIVUS ASIAKASPALVELU


Vivuksen asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 7-23, la 10-18 ja su 10-14.

Puh. 0600 550 750 (0,76 €/min+pvm/mpm)

asiakaspalvelu@vivus.fi

4FINANCE OY

MIKONKATU 15 A

00100 HELSINKI

SIVUSTOLLE (vivus.fi)